Το πιο αμφιλεγόμενο φεστιβάλ της χώρας ανοίγει τις πύλες του (pics & vids)

Σχολιάστηκε, κατακρίθηκε, πολεμήθηκε. Το Erotic Art Festival, όμως, είναι για ακόμα μία χρονιά εδώ, πανέτοιμο να δώσει στον έρωτα νέα «γεύση» και να απενοχοποιήσει τους… τολμηρούς!
Της Όλγας Παρθενέα-Γεωργάτσου
Ανοίγει επιτέλους τις πύλες του για τρίτη χρονιά το πιο hot φεστιβάλ της Αθήνας, ύστερα από μια σειρά εμποδίων που όχι μόνο δεν κατάφεραν να το… εξαφανίσουν από τον χάρτη των events της Αθήνας, μα αντιθέτως, έκαναν ακόμα πιο ηχηρή την παρουσία του.

Αρχής γενομένης από σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, το Erotic Art Festival θα παρουσιάζει καθημερινά στο Gazi Entertainment Center τα κορυφαία ερωτικά events της πόλης. Διεθνούς φήμης DJs, σεξολόγοι, sex και relationship coaches, erotic models και erotic performers θα δώσουν το «παρών» αφήνοντας το δικό τους στίγμα στην απόλυτα αυτή «ερωτική» εμπειρία.
...
Μια εμπειρία που όλοι οι ενήλικες αξίζει να βιώσουν…
Σε ποιους απευθύνεται το Erotic Art Festival;
Τελικά, ποιο είναι το κοινό του «απαγορευμένου» φεστιβάλ; Τι περιμένουν να δουν όσοι δώσουν το «παρών», τι ανησυχίες έχουν και ποια η στάση τους όσον αφορά στον τρόπο που βλέπουν το σεξ;
Η δημοφιλής sex coach Ειρήνη Χειρδάρη –η οποία θα παρουσιάσει εκεί το «Sex Academy» τη δική της Ακαδημία Σεξ, λύνει κάθε μας απορία:
«Το φεστιβάλ απευθύνεται σε όλους. Σε straight και gay, σε εργένηδες, σε γυναίκες και άντρες. Mάλιστα, έχω την εντύπωση ότι στην περσινή διοργάνωση ήταν μεγαλύτερη η προσέλευση των γυναικών από των αντρών, παντού έβλεπα γυναικοπαρέες! Και βέβαια, το φεστιβάλ απευθύνεται σε εργένηδες αλλά και σε ζευγάρια. Περνούν 5.000 ζευγάρια κάθε χρόνο από εκεί, τα περισσότερα παντρεμένα. Έρχονται να αγοράσουν εσώρουχα, sex toys, να παρακολουθήσουν σόου και γενικά να δώσουν σπίθα στην ερωτική τους ζωή».
Είναι, όμως, η Ελλάδα έτοιμη για κάτι τόσο «προχωρημένο»;
«Είναι η τρίτη φορά που γίνεται το φεστιβάλ. Αναμένονται και φέτος να περάσουν 50.000 άτομα - όπως και τις δυο προηγούμενες χρονιές. Το Erotic Art Festival είναι τρομερά επιτυχημένο φεστιβάλ και -κατά τη γνώμη μου- μόνο θα ανεβαίνει τα επόμενα χρόνια», λέει η κ. Χειρδάρη χαμογελώντας.
Το τριήμερο αυτό θα είναι άκρως διασκεδαστικό –και εκπαιδευτικό-, με την προσέλευση του κόσμου να αναμένεται και φέτος τεράστια. Κάτι που, φυσικά, δεν θα αρέσει καθόλου σε όλους εκείνους που αντιμετώπισαν το εν λόγω φεστιβάλ ως κάτι το εντελώς «ακατάλληλο» για την ελληνική ιδιοσυγκρασία.
...
Πρώτος και καλύτερος (;) ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, προχώρησε στην ακύρωση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ να λάβει εκεί χώρα το Erotic Art Festival.
Kαι όλα αυτά, τη στιγμή που τα πάντα ήταν έτοιμα. Κάπως έτσι, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να «μετακομίσουν» ολόκληρο το φεστιβάλ στο Γκάζι, την ώρα που το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ είχε να αντιμετωπίσει την απαίτηση του Υφυπουργού για άμεση παραίτηση όλων των μελών του.
Οι επικριτές του Erotic Art Festival
Κάθε δράση έχει και μία αντίδραση. Στην περίπτωση του Erotic Art Festival, όμως, οι αντιδράσεις ήταν πολλές, κάνοντας μας να σκεφτούμε: Μήπως τελικά ο Έλληνας είναι πολύ υποκριτής σε θέματα γύρω από το σεξ;
«Ο τρόπος που χειρίζεται το σεξ η ελληνική τηλεόραση είναι υποκριτικός και κουτοπόνηρος»
Δε θα μπορούσαμε παρά να ζητήσουμε ξανά τη γνώμη της Ειρήνης Χειρδάρη επάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
«Δεν το πιστεύω αυτό. Οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια είναι πολύ απελευθερωμένοι. Μιλάω με τόσο κόσμο στις συνεδρίες. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι νέοι μπαμπάδες μου φέρνουν τις κόρες τους για σεξουαλική εκπαίδευση- πρόσεξε, όχι οι μαμάδες, οι μπαμπάδες νοιάζονται, ξέρουν ότι τα κοριτσάκια τους πια έχουν την πρώτη εμπειρία από cybersex και θέλουν να τις εκπαιδεύσω για να τις προστατεύσουν μην πληγωθούν. Και τόσα παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά μου ζητούν διαρκώς συνεδρίες sex coaching γιατί θέλουν να μείνει η ερωτική τους ζωή ζωντανή μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.
Και στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο οποίο κάνω συνεδρίες σε άντρες κάθε ηλικίας, καθόλου υποκριτές δε μου φαίνονται. Μιλούν πολιτικά ορθά για το σεξ τους και νοιάζονται πάρα πολύ για την ποιότητα της ερωτικής τους ζωής. Τα σεμινάρια δε που γίνονται στο Ινστιτούτο είναι πραγματικά για ανοιχτόμυαλους. Κανείς γιατρός -για παράδειγμα- δεν μου είπε ποτέ κάτι να αλλάξω πάνω στις πρακτικές σεξ που παρουσιάζω. Πάντα οι γιατροί υποστήριζαν την δουλειά μου, εξαρχής», σχολιάζει η «μάστερ» του σεξ.
«Στην ιδιωτική τους ζωή, οι Έλληνες δεν είναι υποκριτές. Εκτός και αν εγώ έχω πελάτες από ένα μορφωτικό επίπεδο και πάνω κι έχω αυτή την εντύπωση… Στο δημόσιο λόγο, ναι, εκεί ίσως να είμαστε υποκριτές. Ο τρόπος που χειρίζεται το σεξ η ελληνική τηλεόραση, για παράδειγμα, σαφώς και είναι και  υποκριτικός και κουτοπόνηρος. Αλλά η ελληνική τηλεόραση γενικά νομίζω ότι υποτιμά το  κοινό, και νομίζει ότι είναι πιο συντηρητικοί οι Έλληνες από ό,τι είναι πραγματικά. Γενικά, κάπως σα να υποτιμά τη νοημοσύνη τους, αυτό νιώθω», παραδέχεται ωστόσο.
Δύο «δικά μας» αστέρια του πορνό πρωταγωνιστές στο Erotic Art Festival
Στο πρόγραμμα του Erotic περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα της διεθνούς βιομηχανίας πορνό. Μεταξύ αυτών, η Miss Iron, η Adrianna Russo, o Patrick, η Sophie White και η Debora Russ. Η δική μας προσοχή, όμως, επικεντρώνεται στα δικά μας διεθνούς φήμης αστέρια.
Ο λόγος για την Inna και τον Teo, τους δύο επαγγελματίες πορνοστάρ που έγιναν γνωστοί στην Ελλάδα μέσα από τη συνεργασία τους με την εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη, Sirina Productions.
Ένα χρόνο πριν, η Inna κατάφερε να κερδίσει το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών στα ετήσια βραβεία για πορνοστάρ,  DDF Awards, φέρνοντας για πρώτη φορά στη χώρα μας ένα βραβείο σαν αυτό. Φέτος, αναμένεται να «σαρώσει» ξανά στα αντίστοιχα ισπανικά «ΕroAwards», ούσα υποψήφια για τρία βραβεία: Τα «Best Porn Female», «Best Gym Body» και «Hottest Ass Model».
Με αφορμή το φεστιβάλ, είχαμε πολλά και ενδιαφέροντα να συζητήσουμε τόσο με την Inna όσο και με τον Teo, οι οποίοι μάλιστα είναι ζευγάρι και στη ζωή.
«Δεν είμαστε πια στο Sirina, κάνουμε εξωτερικές παραγωγές. Το συμβόλαιό μας έληξε και αποχωρήσαμε. Μέχρι τη στιγμή που φύγαμε, ήμασταν δεσμευμένοι να μην κάνουμε τίποτα πέρα από τη Sirina», ξεκαθαρίζει η Inna. Όσο για τον Τeo; Σχολιάζει τις υποψηφιότητες της συντρόφου του στα βραβεία πορνό και παραδέχεται: «Είναι πολύ καλή σ’ αυτό που κάνει, της αρέσει και της αξίζουν τα βραβεία».











Αυτό που ίσως οι φαν του πορνό δεν είχαν προσέξει, είναι το γεγονός πως η διακεκριμένη πορνοστάρ πρωταγωνιστεί σε ταινίες μόνο με τον Teo και άλλες γυναίκες. Ποτέ με άλλους άντρες! Κάτι για το οποίο ο σύντροφός της δηλώνει πολύ χαρούμενος…
Όσο για το φεστιβάλ; Οι δυο τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του και φιγούρες που σίγουρα μπορούν να θεωρηθούν τεράστια διαφήμιση. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ», μας λένε.
Η πρώτη Ακαδημία Σεξ στην Ελλάδα αποτελεί γεγονός!
Εμείς, από τη μεριά μας, έχουμε ακόμα έναν λόγο να ανυπομονούμε για την έναρξη του Erotic: Την παρουσίαση του Sex Academy της Ειρήνης Χειρδάρη. Κι αυτό διότι κάτι μας λέει πως πρόκειται για ένα από τα πιο διασκεδαστικά και… διδακτικά parts του Erotic Art Festival.
Η αγαπημένη sex coach μας βάζει στο κλίμα όλων όσων θα δούμε εκεί:
«Εμένα θα με βρείτε στον δεύτερο όροφο του φεστιβάλ να παρουσιάζω το Sex Academy. Mαζί με τους συνεργάτες μου (σεξολόγους, sex coaches, δασκάλες τάντρα και gay/bi coaches), οι οποίοι θα διδάξουν μαζί μου στην πρώτη Ακαδημία Σεξ που διοργανώνεται στην Ελλάδα. Κάνουμε τις εγγραφές και την επίσημη παρουσίαση της Ακαδημίας τις ώρες του φεστιβάλ και βέβαια εκεί μπορείτε να μας απευθύνεται κατευθείαν τις ερωτήσεις σας, ό,τι θα θέλατε να ρωτήσετε πάνω στο σεξ ή τις ερωτικές σχέσεις.
Η Ακαδημία έχει αναλάβει να εκπαιδεύσει το κοινό του Erotic Art Festival σε ότι μπορείτε να φανταστείτε πάνω στο σεξ. Από το φθινόπωρο, όσοι έχουν κάνει εγγραφές αυτές τις μέρες, θα ξεκινούν να μαθαίνουν διάφορα, όπως ταντρικό μασάζ για το λίνγκαμ (μόριο) και το γόνι (αιδοίο), ολοκληρωτική εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ για ζευγάρια, μαθήματα στριπτίζ από επαγγελματίες στρίπερ, BDSM πρακτικές, τα πιο ηδονιστικά κόλπα του αισθησιακού σεξ, ταϊλανδέζικο body massage, τεχνικές γυναικείου αυνανισμού, μέθοδο Κίβιν και τις καλύτερες τεχνικές στοματικού σεξ προς τη γυναίκα, μέθοδο Lou Paget και οι καλύτερες τεχνικές αυνανισμού για το μόριο, παραλλαγές στάσεων για μέγιστη ηδονή, γυναικείο  οργασμό σε όλο το σώμα. Επίσης, τη μυστική γλώσσα του σεξ και πώς να απελευθερωθείς λεκτικά, τις σημαντικότερες αντρικές και γυναικείες φαντασιώσεις, φυσικά και ειδικά μαθήματα για gay και bi φαντασιώσεις και έξτρα κόλπα και πολλά πολλά άλλα».
Η συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μας έβαλε για τα καλά στο επιθυμητό κλίμα. Με την Ειρήνη Χειρδάρη, τον Λάκη Γαβαλά και τη Τζέιν Σαμπανίκου στην παρουσίαση, η επιτυχία ήταν δεδομένη.
Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν και το φετινό φεστιβάλ θα συζητιέται για μήνες…
..

Info: 
Gazi Entertainment Center
Ιερά οδός 7 – 13
erotic-festival.com
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...