Μακρόν και Τριντό βολτάρουν και οι χρήστες των social media παραληρούν [photos]

Είτε συμμερίζονται τις ίδιες πολιτικές απόψεις με τον Πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάσττιν Τριντό και τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βλέπουν ένα πράγμα: δείχνουν πολύ καλά μαζί.

Οι φωτογραφίες από τους ηγέτες που περπατούν σε ένα γραφικό τοπίο της Ταορμίνα στη Σικελία στη Σύνοδο Κορυφής G7, προκάλεσαν φρενίτιδα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο τέλεια είναι η εικόνα τους.












Βέβαια, για τους δύο ηγέτες, δεν ήταν απλά μία βόλτα. Οι δυο τους συζήτησαν για την τρομοκρατία, τη Συρία, τη Βόρεια Κορέα και την οικονομία.

«Η γαλλοκαναδική φιλία έχει ένα νέο πρόσωπο» δήλωσε ο Μακρόν μετά από την συνάντηση με τον Τριντό.

«Καθίσαμε μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν για πρώτη φορά, μιλήσαμε για δουλειές, ασφάλεια και κλίμα» τουίταρε ο Τριντό συνεχίζοντας «αδημονώ για περισσότερες συζητήσεις, φίλε μου».


Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Μακρόν, που εξελέγη πριν από λίγο καιρό Πρόεδρος της Γαλλίας, τουίταρε μία φωτογραφία των δυο τους, αλλά και ένα βίντεο όπου περπατούν μαζί. Προς το τέλος του βίντεο, ο Μακρόν φαίνεται να κόβει ένα λουλούδι.


Ωστόσο, τα σοβαρά πολιτικά ζητήματα, δεν εμπόδισαν τους χρήστες των social media, από το να σχολιάσουν το νέο «bromance».

Πηγη: Time

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...