Ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μέτρων ... «έριξε» το Instagram - ΦΩΤΟ

Η Αμίνα Μουτσιόλο (Amina Mucciolo) είναι decor designer. Ζει μια ζωή σε technicolor: από τις απίστευτες κοτσίδες της που παραπέμπουν σε ουράνιο τόξο έως τα ρούχα της ακόμα και σε αυτά που τρώει.

Αυτή την άνοιξη, η 34χρονη Αμίνα διακόσμησε εκ νέου το loft στο οποίο είχε μετακομίσει πριν ένα χρόνο – Downtown L.A – με τον άντρα της, τον Σαλβατόρι. To 60 τετραγωνικών μέτρων διαμέρισμα μεταμορφώθηκε σε ένα παράδεισο χρωμάτων: στη «Συννεφοχώρα», όπως η ίδια την αποκαλεί.


 «Ήθελα αυτό το μέρος να γεννά το συναίσθημα σα να ζεις μέσα σε μια ζωντανή καλλιτεχνική εγκατάσταση» είπε, στην ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail, η Αμίνα και πρόσθεσε ότι ήθελε να αισθάνεται «άνοιξη» 365 μέρες τον χρόνο. «Υπάρχει κάτι γύρω από αυτό που συμβαίνει την άνοιξη – οι διακοπές, τα χρώματα, αυτό το φρέσκο συναίσθημα ευτυχίας. Με εμπνέει, τόσο!»
Πηγές έμπνευσης για την κουζίνα, πράγματα που αγαπούσε μικρή, το «My Little Pony» μεταξύ αυτών. Πενήντα έγχρωμα, διαφορετικά αγαλματίδια κάθονται πάνω στα ντουλάπια κι «επιθεωρούν» όλο τον χώρο.
 «Είναι σημαντικό για μένα εκεί που ζω να είναι μια αντανάκλαση του εαυτού μου και της προσωπικότητάς μου. Και αυτής του συζύγου μου» εξομολογήθηκε. «Θέλουμε ο χώρος μας να είναι διασκεδαστικός, ευτυχισμένος, να εμπνέει».

Στα σίγουρα εμπνέει τους 161.000 ενεργούς follower του λογαριασμού της στο Instagram.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...