Λάμψη αστέρων στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 7 Ιουνίου!

Ένα μεγάλο παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της Κρήτης, καθώς στις 7 Ιουνίου η Εθνική Ελλάδος που κατέκτησε το Euro 2004 θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2010, Ίντερ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο και… η παρέα του αναμένεται να φιλοξενηθούν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που είχε κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους με την κατάκτηση της Ευρώπης.


Ζανέτι, Μιλίτο, Ματεράτσι και άλλοι αστέρες των «νερατζούρι», με προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο, απέναντι στην Εθνική Ελλάδος που κατέκτησε το Euro του 2004, θα βρεθούν αντιμέτωποι σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να συναρπάσει, με τους αστέρες του παρελθόντος να λάμπουν με την παρουσία τους το Παγκρήτιο Στάδιο.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Ηρακλείου με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει μια μεγάλη αναμέτρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα και να λάβει την υποστήριξη όλης της Κρήτης, με την παρουσία του φίλαθλου κόσμου του νησιού να είναι απαραίτητη.
Να υπενθυμίσουμε ότι στον τελικό του Champions League το 2010 η Ίντερ είχε αντιμετωπίσει την Μπάγερν, έχοντας στη σύνθεσή της τους: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Σάμουελ, Λούσιο, Κίβου, Στάνκοβιτς, Ζανέτι, Καμπιάσο, Σνάιντερ, Ετό, Μιλίτο, Ματεράτσι, Πάντεφ και Μουντάρι, ενώ από την πλευρά της Εθνική Ελλάδος του 2004 στον τελικό με την Πορτογαλία αγωνίστηκαν οι: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Νικολαϊδης, Χαριστέας, Λάκης, Φύσσας, Βρύζας, Καψής, Καραγκούνης και Κατσουράνης.
Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές τις προσεχείς ημέρες όταν και η ΕΠΣΗ θα τοποθετηθεί με επίσημη ανακοίνωση για το ποιοι εκ των αστέρων των δύο ομάδων αναμένεται να παρευρεθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 7 Ιουνίου, ενώ θα γίνουν γνωστές και οι λοιπές πληροφορίες που αφορούν τη διεξαγωγή της μεγάλης αυτής αναμέτρησης.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με ανακοίνωση της, αναφέρει: «Μια τεράστια ποδοσφαιρική εκδήλωση θα φιλοξενήσει η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 7 Ιουνίου.
Στο Παγκρήτιο θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, Εθνική Ελλάδας, με την Ίντερ του 2010, η οποία είχε κατακτήσει εκείνη τη χρονιά το Champions League!
Πρόκειται για ένα φιλικό μεγάλων αστέρων, με δύο τεράστια προπονητικά ονόματα στους πάγκους, τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Ζοσέ Μουρίνιο! Η Εθνικής Ελλάδας των Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά κ.α. απέναντι στην Ίντερ των Ζανέτι, Μιλίτο, Σάμουελ, Ετό, Μπαλοτέλι, Σνάιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν και άλλων διεθνούς παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστών!
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από την ΕΠΣΗ, η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του μεγάλου φιλικού!»





 ΔΙΕΘΝΗ,ΕΠΣΗ - ΕΠΟ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - H Διαιτητική εξάδα του αγώνα Legends 2004 – Inter For Ever


06.06.2017
Oρίστηκε η διαιτητική εξάδα του αγώνα LEGENDS 2004 – INTER FOR EVER που θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Κάκος (Κέρκυρας) ενώ την διαιτητική εξάδα συμπληρώνουν οι Γιώργος Ιωαννίδης (Ηρακλείου), Αντώνης Κουκλάκης (Χανίων), Αντώνης Σταυρουλάκης (Χανίων), Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου) και Γιάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου)






Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων του ποδοσφαιρικού αγώνα Εθνικής Ελλάδας - Ιταλικής Ίντερ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ηράκλειο 1/6/2017

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδας 2004 και των βετεράνων της Ιταλικής Ίντερ την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο Παγκρήτιο.
Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 20:30 θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδας 2004 και των βετεράνων της Ιταλικής Ίντερ (σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και πρωταθλητές στο Champions League 2010).
Το φιλικό αστέρων ανάμεσα στην “2004 Legends Team” και την “Inter For Ever” αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μια γιορτή του αθλητισμού-πολιτισμού που θα γίνει και θα προβάλει διεθνώς την Κρήτη.
Η Εθνική Ελλάδας του 2004 με όλα τα στελέχη της, τους παίκτες Θοδωρή Ζαγοράκη, Τραϊανό Δέλλα, Γιώργο Καραγκούνη, Άγγελο Χαριστέα, Αντώνη Νικοπολίδη, Ντέμη Νικολαΐδη, μαζί με τους υπόλοιπους πρωταθλητές και φυσικά ο αρχιτέκτονας της ιστορικής επιτυχίας, ο προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, θα αγωνιστούν κόντρα στους βετεράνους της Ίντερ Μιλάνου με τους Ματεράτσι, Σάμουελ, Ζανέτι, Μπέρκομι, Κίβου, Τόλντο, Φρέι, Καρμπόνε, Κολονέζε, Ντακούρ κ.α.
Ο αγώνας γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η τιμή των εισητηρίων είναι συμβολική ένα (1) για τα παιδιά και πέντε (5) για τους ενήλικες. Τα εισητήρια έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία και προπωλούνται.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
1) Γραφεία ΕΠΣ Ηρακλείου (Ιδομενέως και Μεραμβέλου γωνία)
2) Εστιατόριο Pastarella στο TALOS PLAZA
3) Panorama Café στην περιοχή ΤΕΙ (Εσταυρωμένος).
4) INSPOT Internet Café (Μεραμβέλου 14)
5) Γήπεδο Εργοτέλη – Μαρτινέγκο
6) Café Mikel – Αγ.Κωνσταντίνος
7) Foto Express Μαθιουδάκης (Πλατεία Κορνάρου 25)
8) Café Avenue Park (Λεωφ. Κνωσού 96)
9) Κιόσκι ΕΠΣΗ στο Μεϊντάνι (κέντρο Ηρακλείου)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

1.ΛΕΒΗΝΟΥ & ΘΕΡΙΣΣΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
2.ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ 7-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
3.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 176-ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
4.ΜΑΥΣΩΛΟΥ & ΗΡΟΔΟΤΟΥ-ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
5.ΙΣΑΥΡΩΝ & ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
6.ΚΡΑΣΑΔΑΚΗ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
7.ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
8.Λ.Καραμανλή Κουμπέ Χανιά

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΕΚΟ

1.Γιαννακάκης Αντώνης Λεωφ. Ικαρου 76 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
2.Φωστέρης Ραφαήλ 6ο χλμ Ε.Ο. Ηρακλείου-Ρεθύμνου
3.Γιαννακάκης Αντώνης Μαυσώλου & Διδούς Νέα Αλικαρνασσός.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ COSMOS SPORT

1.COSMOS SPORT ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
2.COSMOS SPORT ΛΕΩΦ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
3.COSMOS SPORT ΟΔΟΣ 1821 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΜΟΙΡΕΣ
TZAGARAKIS SPORT

ΤΥΜΠΑΚΙ
Cafe Nobel

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...