Τόσκας: Εκ του πονηρού και επιπόλαιη η εκδήλωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας την απόφαση της ΠΟΑΣΥ, του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών, να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην πλατεία των Εξαρχείων, έκανε λόγο για μια ανακοίνωση «επιπόλαιη» και «εκ του πονηρού».
Όπως είπε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, πρόκειται για μια κίνηση που «χαλάει το ευρύτερο σχέδιο εξομάλυνσης της περιοχής» και άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει πολιτική υποκίνηση. Βίντεο.

Όπως σημείωσε με νόημα η απόφαση «έτυχε της άμεσης υποστήριξης του κ. Άδωνι Γεωργιάδη».
Ερωτηθείς για τα δύο «άβατα» της Δυτικής Αττικής και των Εξαρχείων, είπε πως θα πρέπει να σπάσουν, ενώ συμπλήρωσε πως εδώ και καιρό υπάρχει συνεργασία με το Δήμο Φυλής όπου θα αγοραστούν τζιπ για την Αστυνομία και θα παραχωρηθεί κτήριο τον Αύγουστο.
.
Την κατάσταση την γνωρίζουμε πολλά χρόνια και δεν ήλθε στο προσκήνιο λόγω του χαμού του 11χρονου παιδιού στο Μενίδι, δήλωσε και πρόσθεσε πως η περιοχή χρησιμοποιήθηκε διαχρονικά σαν ένα χαλί για να κρύψουν οι κυβερνήσεις τα προβλήματα της Αθήνας.
Νωρίτερα ο Νίκος Τόσκας είχε δεχτεί τα βέλη του Νίκου Δένδια, πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη.
«Ο κ. Τόσκας δήλωσε ότι δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια, αλλά κατηγόρησε την ΠΟΑΣΥ για επιπόλαια ενέργεια επειδή κάνει εκεί εκδήλωση!», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και με δεύτερο μήνυμά του τόνισε: «Οι σουρεαλιστικές καταστάσεις που βιώνουμε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα άβατα και την ασφάλεια των πολιτών συνεχίζονται».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...