Η Μαντόνα μετακομίζει στην Πορτογαλία για να βοηθήσει τον γιο της που θα γίνει ποδοσφαιριστής

Η Μαντόνα είναι η βασίλισσα της ποπ μουσικής και μέσα στο πέρασμα των δεκαετιών έχει μεταμορφωθεί με επιτυχία από κορίτσι του Material Girl, σε ιέρεια του σεξ με το κωνικό σουτιέν και σε οπαδό της Καμπάλα.
Από ό,τι φαίνεται, τώρα η Μαντόνα αφήνει πίσω της αυτούς τους χαρακτηρισμούς και ετοιμάζεται να αναλάβει έναν ρόλο με λιγότερη λάμψη – αυτόν της μητέρας που στηρίζει τον γιο της να γίνει ποδοσφαιριστής και τον ενθαρρύνει από τις κερκίδες.

Η Μαντόνα σκοπεύει να μετακομίσει με ολόκληρη την οικογένειά της από τη Νέα Υόρκη στην Πορτογαλία, ώστε να μπορέσει ο υιοθετημένος γιος της, Ντέιβιντ Μπάντα, να παίξει στην παιδική ομάδα της Μπενφίκα.
Η βασίλισσα της ποπ σκοπεύει να μεταμορφωθεί στην κλασική μητέρα των προαστίων-σύμβολο της Αμερικής.

Λέγεται ότι η Μαντόνα έχει αγοράσει ήδη μια εντυπωσιακή έπαυλη 5 εκατομμυρίων ευρώ έξω από τη Λισαβόνα και σκοπεύει να γράψει τα παιδιά της σε ένα από τα πιο ακριβά ιδιωτικά σχολεία.
«Ο Ντέιβιντ πέρασε μια εβδομάδα στη Μπενφίκα και όλοι εντυπωσιάστηκαν με τις δυνατότητές του. Η Μαντόνα είναι αποφασισμένη να δώσει στα παιδιά της κάθε ευκαιρία. Η ίδια και η οικογένειά της θα μετακομίσουν στην Πορτογαλία μέχρι τον Σεπτέμβριο, που θα ξεκινήσει η καινούργια σχολική χρονιά», εξηγεί μια πηγή.
Η Μαντόνα είναι αποφασισμένη να δώσει στο Ντέιβιντ Μπάντα, τον υιοθετημένο γιο της από το Μαλάουι, κάθε ευκαιρία στη ζωή, συμπεριλαμβανομένης της προπόνησης στη διάσημη ομάδα της Μπενφίκα.

«Η Μαντόνα έχασε τη μητέρα της σε νεαρή ηλικία και η μεγαλύτερη φιλοδοξία της ζωής της, είναι να γίνει η μητέρα που δεν είχε ποτέ. Αν και έχει δεχτεί πολλή κριτική, πάντα ήθελε το καλύτερο για τα παιδιά της», αναφέρει η πηγή σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
«Το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου, είναι να γίνω η μητέρα που δε γνώρισα ποτέ», έχει δηλώσει η ίδια η Μαντόνα.

Σίγουρα στην απόφασή της αυτή έπαιξε ρόλο και η απόφαση του δικαστηρίου το 2015 για την επιμέλεια του γιου της, Ρόκο, ο οποίος είχε παραπονεθεί για τις μεθόδους ανατροφής της και είχε εκφράσει την επιθυμία για μια πιο φυσιολογική ζωή.
Η Μαντόνα υιοθέτησε το Ντέιβιντ Μπάντα από το Μαλάουι, όταν εκείνος ήταν 11 ετών.

Η Μαντόνα φαίνεται πολύ ευχαριστημένη με τον καινούργιο της ρόλο.
«Η εποχή της αποκαλυπτικής Μαντόνα έχει περάσει και πλέον της αρέσει πολύ ο ρόλος της ‘μητέρας των προαστίων'», αναφέρει μια πηγή.

Είναι αποφασισμένη να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη με τα παιδιά της.
Έχει αγοράσει ήδη μια έπαυλη 5 εκατομμυρίων, έξω από τη Λισαβόνα.

Βέβαια, πολλοί υποστηρίζουν ότι θα κρατήσει και τον πύργο της στη Νέα Υόρκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
πηγη
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...