Οργιάζουν οι φήμες ότι γεννήθηκαν τα δίδυμα της Μπιγιονσέ

Οργιάζουν οι φήμες ότι η αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ γέννησε δίδυμα στο Λος Άντζελες όπως αναφέρουν σήμερα αρκετές ιστοσελίδες που ασχολούνται με διασημότητες, επικαλούμενες πηγές που δεν κατονομάζουν.
Η 35χρονη σταρ και ο ράπερ και μουσικός παραγωγός Τζέι Ζ έχουν ήδη μια κόρη πέντε χρονών, την Μπλου 'Αιβι.
Η E! News, επικαλούμενη πολλές πηγές που δεν κατονομάζει, δημοσίευσε την είδηση της
γέννησης, όπως και ότι ο Τζέι Ζ και η Μπλου 'Αιβι εθεάθησαν την Πέμπτη στην περιοχή όπου βρίσκεται νοσοκομείο του Λος Άντζελες.
Η Us Weekly, που επίσης επικαλείται πολλές πηγές που δεν κατονομάζει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε ότι το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
«Η Μπι και ο Τζέι είναι κατενθουσιασμένοι και έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν τα γεννητούρια στα μέλη της οικογένειάς τους και στους πιο κοντινούς φίλους τους» ανέφερε πηγή που δεν κατονομάζεται στο People.
Το Reuters δεν μπόρεσε να ελέγξει τις πληροφορίες ενώ εκπρόσωπος της Μπιγιονσέ δεν απάντησε όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την είδηση.
Οι ιστοσελίδες που γράφουν ειδήσεις για διασημότητες δεν είχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως η ημερομηνία και η ώρα που γεννήθηκαν τα δίδυμα ή το φύλο τους.
Η τραγουδίστρια του «Lemonade», μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες στη μουσική βιομηχανία, ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος στο λογαριασμό της στο Instagram τον Φεβρουάριο αναρτώντας και μια φωτογραφία που τη δείχνει να φορά εσώρουχα και να κρατά τρυφερά την ήδη φουσκωμένη κοιλιά της. Η ανακοίνωση είχε περισσότερα από 8 εκατομμύρια like το πρώτο 24ωρο και έγινε η «most-liked» ανάρτηση στην ιστορία του Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις
..
Δύο εβδομάδες αργότερα, η τραγουδίστρια της R&B εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες παρουσιάζοντας με υπερηφάνεια τη φουσκωμένη κοιλιά της, επιδεικνύοντας έτσι τη μητρότητα. Έκτοτε δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες με γυμνή την κοιλιά της στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...