Το καψόνι του ιρλανδού πρωθυπουργού στον Τραμπ: Τον άφησε στην αναμονή (video)

  Τα τηλεφωνικά συγχαρητήρια Τραμπ στον Λίο Βαράντκαρ
    Η άβολη στιγμή και το φλερτ του αμερικανού προέδρου

Ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, συνεχάρη τηλεφωνικά τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, Λίο Βαράντκαρ, που νωρίτερα αυτό το μήνα έγινε ο νεότερος και ο πρώτος ανοιχτά γκέι ηγέτης της χώρας του.


Οι δύο ηγέτες έχουν ολοφάνερα τεράστιες διαφορές που τους χωρίζουν και έτσι ο ιρλανδός πρωθυπουργός αποφάσισε να του κάνει ένα μικρό, αλλά γεμάτο νόημα, καψόνι..

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος επιτράπηκε σε μία μικρή μερίδα δημοσιογράφων να παρακολουθήσει από κοντά τη συζήτηση, γεγονός αρκετά σπάνιο για τα δεδομένα του Λευκού Οίκου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες δημοσιογράφων που ήταν στο Οβάλ Γραφείο, ο Βαράντκαρ έβαλε στην αναμονή τον «πλανητάρχη» για περίπου 90 δευτερόλεπτα και όπως φαίνεται στο βίντεο ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαμογελούσε αμήχανα παίζοντας με τα χαρτιά του ενώ περίμενε να ακούσει τη φωνή του νέου ηγέτη της Ιρλανδίας.
«Έχουμε τόσους πολλούς ανθρώπους από την Ιρλανδία τους οποίους νιώθω ότι τους ξέρω. Αλλά τώρα θέλω να σε συγχαρώ για τη μεγάλη νίκη σου» είπε στον ιρλανδό πρωθυπουργό ο αμερικανός πρόεδρος. Μάλιστα, ο Τραμπ ήταν τόσο αμήχανος που για να σπάσει τον πάγο έκανε ένα σεξιστικό σχολιάκι για μία δημοσιογράφο που στεκόταν δίπλα του, λέγοντας στον ιρλανδό πρωθυπουργό: «έχουμε εδώ όμορφες δημοσιογράφους». Ο 38χρονος Λίο Βαράντκαρ, γιος ενός ινδού μετανάστη έγινε ο πρώτος ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός σε μια κάποτε αυστηρών ηθών καθολική χώρα και το νεότερο πρόσωπο που αναλαμβάνει αυτό το αξίωμα.



 ΗΠΑΙρλανδίαΛίο ΒαράντκαρΝτόναλντ Τραμπ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...