Ποια ελληνικά νησιά επιλέγει η Vogue για το φετινό καλοκαίρι;

Οι συντάκτες της βρετανικής Vogue ψηφίζουν «δαγκωτό» Ευρώπη για το φετινό καλοκαίρι και μοιράζονται με τους αναγνώστες του περιοδικού οκτώ προορισμούς που αξίζει να επισκεφθεί κανείς.
Στο άρθρο παρουσιάζονται ειδυλλιακές παραλίες, γραφικά παραθαλάσσια χωριά, κοσμικά νησιά αλλά και απομονωμένα μέρη της Γηραιάς Ηπείρου. Ανάμεσα σε διάφορα μέρη της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας,
συναντάμε και δύο ελληνικά νησιά που ξεχωρίζουν για τη φυσική τους ομορφιά, την πλούσια ιστορία τους και τα αξιόλογα μνημεία τους.
amalfi01
Υπέροχη θέα από το Ravello στην Ακτή Αμάλφι
Το άρθρο ξεκινάει με μια ιδιαίτερη επιλογή, το Sligo της Ιρλανδίας, αγαπημένο μέρος ποιητών και καλλιτεχνών για αιώνες. Στη συνέχεια βρίσκουμε την Ακτή Αμάλφι, μια από τις ωραιότερες και πιο κοσμοπολίτικες περιοχές τις Ιταλίας, την Κυανή Ακτή (γνωστή και ως Γαλλική Ριβιέρα) και τη Marbella στη νότια Ισπανία.
Στις top επιλογές του περιοδικού για ειδυλλιακές διακοπές στην Ευρώπη συμπεριλαμβάνονται επίσης η περιοχή Puglia στην Ιταλία, η Sant Llorenc Valley της Ίμπιζα και το νησί Formentera των Βαλεαρίδων.
Formentera_02
Κρυστάλλινα νερά στην παραλία Els Pujols στη Formentera
Στη λίστα φιγουράρει και η Ελλάδα με δύο πανέμορφα νησιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Vogue αποθεώνει τις ομορφιές της χώρας μας, προτείνοντάς την σε όποιον θέλει να κάνει ειδυλλιακές καλοκαιρινές διακοπές.
Αυτή τη φορά, επιλέγει δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμούς που έχουν αποκτήσει παγκόσμια φήμη συνδυάζοντας αρμονικά το λαμπρό παρελθόν με το σύγχρονο κοσμοπολίτικο πρόσωπό τους.
eze_riviera03
Eze, ένα χωριό-στολίδι της Γαλλικής Ριβιέρας
  • Δείτε ποια είναι τα δύο ελληνικά νησιά που επέλεξε η Vogue στο www.greekguide.com
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...