Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μας συστήνει πέντε κορυφαίες τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017

Οι κορυφαίοι οίκοι υψηλής ραπτικής παρουσίασαν τις εκπληκτικές τους δημιουργίες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 στην Πόλη του Φωτός.
Τα Haute Couture shows συγκέντρωσαν την ελίτ με τους fashion insiders και τους διάσημους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα front rows, αλλά και τις πασαρέλες.
Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες, η φαντασία, η καινοτομία και η ευρηματικότητα των σχεδιαστών έγιναν πραγματικότητα μέσα από avant garde σύνολα που πλημμύρισαν την πασαρέλα και είχαν σκοπό να μας εμπνεύσουν, αλλά και να μας δώσουν μια εικόνα του τι πρόκειται να συμβεί στην γκαρνταρόμπα μας την επόμενη σεζόν.

Οπως πάντοτε όμως από την Εβδομάδα Μόδας προέκυψαν ορισμένες μεγάλες τάσεις. Οι Haute Couture οίκοι επαναπροσδιόρισαν το στιλ και μας επιφύλασσαν εκπλήξεις, ορίζοντας για άλλη μια φορά ρούχα και αξεσουάρ που θα συζητηθούν και θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.
  • 3-D λουλούδια με την υπογραφή αγαπημένων σχεδιαστών
Στο runway του βρετανικού οίκου υψηλής ραπτικής Ralph & Russo είδαμε δημιουργίες αντίστοιχες αυτών που συναντάμε στο κόκκινο χαλί. Κρόσσια, πούπουλα, ίριδες επάνω σε απαλές και λαμπερές αποχρώσεις, μαργαριτάρια και κρύσταλλα, κεντήματα, δαντέλα και τούλι και φυσικά τεράστια λουλούδια, που έστρεψαν τα βλέμματα επάνω στα μοντέλα.

Η συλλογή του οίκου Fendi, Haute Couture Fall/Winter 2017/2018, παρουσιάστηκε την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.
Η συγκεκριμένη συλλογή δικαίως χαρακτηρίζεται ως «flower power». Τα καλλίγραμμα μοντέλα, ανάμεσα στα οποία και τα πιο hot ονόματα της βιομηχανίας της μόδας όπως η Κένταλ Τζένερ και η αμπάσαντορ του brand Μπέλα Χαντίντ, έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα παστέλ see-through φορέματα, τα περισσότερα από τα οποία συνοδεύονταν από κάπα.
Το γούνινο στοιχείο επικράτησε ωστόσο «παντρεύτηκε» με τριασδιάστατες κόκκινες παπαρούνες και οι μαργαρίτες επάνω στα φορέματα.

















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...