Η Μπαρτσελόνα τιμά το Ναβάρο και του ανανεώνει το συμβόλαιο για 10 χρόνια! (vids)

Η Μπαρτσελόνα απέδειξε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου, αναγνωρίζοντας την προσφορά των αθλητών της. Έτσι σήμερα πρόσφερε 10ετές συμβόλαιο συνεργασίας στον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ Χουάν Κάρλος Ναβάρο, λίγες μόνον ημέρες μετά την απόσυρση του 37χρονου γκαρντ από την εθνική Ισπανίας.
Η κίνηση της Μπαρτσελόνα να
προσφέρει 10έτες συμβόλαιο στον παίκτη-σημαία του συλλόγου, παρά την ηλικία του,  ήταν η έμπρακτη επιβράβευση των όσως έχει προσφέρει ο Ναβάρο στην μπασκετική ομάδα και αποδεικνύει γιατί συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου.
16378540
(Για πάντα στην Μπαρτσελόνα ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TONI ALBIR)
Ο Ναβάρο πέρυσι δε βοήθησε σχεδόν καθόλου (λόγω τραυματισμών) την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έμεινε μακριά από τις επιτυχίες. Όμως οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν με την κίνησή τους να κρατήσουν στην οικογένεια του συλλόγου τον αρχηγό τους και η απόφαση τους δεν είχε να κάνει αποκλειστικά με αγωνιστικά κριτήρια.

Μετά το τέλος της σεζόν, που πιθανότατα θα είναι η τελευταία αγωνιστικά για το Ναβάρο και σε επίπεδο ομάδων μετά την απόσυρση του από την εθνική Ισπανίας στο Eurobasket, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ρόλο, που θα έχει ο "λα μπόμπα" στο σύλλογο (δίχως πάντως να αποκλείεται να συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν στα παρκέ.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη συμφωνία, που θα με κρατήσει στο σύλλογο και το σπίτι μου για πολλά χρόνια. Προτεραιότητα μου πλέον είναι να βοηθήσω την ομάδα την τρέχουσα σεζόν να κερδίσει τίτλους και θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου σε αυτό τον στόχο" ήταν το μήνυμα του Ναβάρο μετά την υπογραφή των συμβολαίων.
15222566
(Τουλάχιστον για μια σεζόν ακόμη θα αγωνίζεται ο Ναβάρο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ALEJANDRO GARCIA)
Λίγη ώρα μετά η ACB Λίγκα παρουσίασε ένα βίντεο αφιέρωμα στον εμβληματικό αρχηγό της Μπαρτσελόνα.


Διαβάστε επίσης
Eurobasket 2017: Top-10 με Θανάση Αντετοκούνμπο (vid)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...