Μπαζάρεβιτς: Ευχαριστούμε τους Έλληνες που έπαιξαν με 5 παίκτες

Η πρωτοφανής επιλογή του τεχνικού τιμ της εθνικής Ελλάδας να «βγάλει» τα περίπου 35 λεπτά του προημιτελικού με τους ίδιους 5 παίκτες, έκανε... αδιαμφισβήτητα εύκολο το έργο της αντίδρασης, στον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς.
Ο Ρώσος Ομοσπονδιακός τεχνικός είδε την ομάδα του να επιστρέφει από το -13 και εν συνεχεία από το -11 στα μέσα της 3ης περιόδου και να προκρίνεται έναντι της Ελλάδας, στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια (2011).

Μέσω δηλώσεών του σε ρωσικά ΜΜΕ, ο Μπαζάρεβιτς εξέφρασε την ...ευγνωμοσύνη του στο προπονητικό τιμ της εθνικής ανδρών που του έκαναν... τη ζωή εύκολη: «Δεν επιτεθήκαμε καλά και χάσαμε τη μπάλα σε απλές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να χάνουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως συνεχίσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και απέδωσε καρπούς. Οι Έλληνες έπαιξαν σχεδόν με πέντε παίκτες, με μικρό rotation, και τους ευχαριστούμε γι' αυτό».
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς είπε επίσης: «Ο προημιτελικός είναι ο πιο δυσάρεστος αγώνας. Είτε συνεχίζεις και μάχεσαι για τα μετάλλια, είτε πηγαίνεις σπίτι σου. Είναι καλό και πολύ σημαντικό το ότι αναδειχτήκαμε νικητές».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...