Πάτρα: Μοναδικό θέαμα στους τελικούς του 9ου PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ με τις καλύτερες στιγμές της Κυριακής. Χιλιάδες θεατές απόλαυσαν χθες και σήμερα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στο κέντρο της Πάτρας, όπου διεξήχθη το 9o PICK Λουξ Cola Plus ‘n Light. Γκάζια, αγωνιστική δράση, ένταση με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο, αλλά και συναρπαστικές επιδείξεις και πρωτότυπα events.
Όλα τα είχε το φετινό PICK Λουξ Cola Plus ‘n Light.

Οι δρόμοι στο κέντρο της Πάτρας, γύρω από την πλατεία Γεωργίου, μετατράπηκαν σε πίστα και οι οδηγοί καρτ που συμμετείχαν στους αγώνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα, το οποίο οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα το θυμούνται για καιρό.
Μοναδικες εικόνες και θέαμα στο 9o PICK Λουξ Cola Plus ‘n Light – Χιλιάδες οι θεατές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ
Μοναδικό θέαμα προσέφεραν και οι ακροβάτες με τις ριψοκίνδυνα κόλπα που εκτέλεσαν και οι οποίοι κέρδισαν τον θαυμασμό και το χειροκρότημα του κοινού.
Οι αγώνες κορυφώθηκαν την Κυριακή με την απονομή των κυπέλων και των δώρων στους νικητές. Εκεί οι οδηγοί τα έδωσαν όλα, για να φτάσουν στη νίκη και πρόσφεραν μοναδικές στιγμές στους θεατές.
Διοργανωτές του 9ου PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light ήταν η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών και η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων.
Συνδιοργανωτές η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πατρέων και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Αρωγοί το Επιμελητήριο Αχαΐας, ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών καθώς και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών. Το ΙΟΝΙΑΝ ΤV ήταν official broadcaster της διοργάνωσης.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, μέσα από την επίσημη σελίδα του PICK στο facebook.






iframe width="660" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ReIO98XwmTE" frameborder="0" allowfullscreen>




Δείτε νέες φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου
Μπορείτε σε αυτό τον σύνδεσμο να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα


Με 63 συμμετοχές αθλητών σε 5 κατηγορίες το αγωνιστικό θέαμα αναμένεται υψηλό. Οι παράλληλες δράσεις του διημέρου θα διατηρήσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και για αυτό το λόγο θα δώσουν το παρών οι κορυφαίοι στο είδος τους.
Ήδη οι αγώνες βρίσκονται σε εξέλιξη με επίκεντρο την πλατεία Γεωργίου και πλήθος θεατών έχει κατακλύσει το χώρο και τους γύρω δρόμους για να απολαύσει από κοντά τους πρωταγωνιστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Η δράση ξεκίνησε στις 14:00 με την είσοδο του safetycar και στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή της η ακροβατική ομάδα Arrepiado που «ζέστανε» το κλίμα, μαζί με το MAZDA RX8-V855 AMG 750!
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη το αγωνιστικό κομμάτι με τις ελεύθερες δοκιμές.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ λίγο πριν την εκκίνηση των κάρτ στο κέντρο της Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Δείτε και άλλες φωτογραφίες από τους αγώνες, του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου:







Ο Λάμπρος Τζέλος με το εντυπωσιακό Mazda RX-8 έβαλε «φωτιά» στην άσφαλτο!
Δείτε φωτογραφίες από το pickpatras.gr:



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...