Στα Χανιά το υπερπολυτελές γιοτ του Ρομάν Αμπράμοβιτς

Το υπερπολυτελές γιοτ του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Eclipse, έκανε την εμφάνιση του σήμερα στο παλιό λιμάνι της πόλης των Χανίων.
Η χλιδή εντός του γιοτ είναι απερίγραπτη. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο γιοτ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο, με την αξία του να αγγίζει τα δύο δισεκατομμύρια.

4wnpzxplΤο Eclipse, έχει μήκος 164 μέτρα,διαθέτει δυο ελικοδρόμια, 24 σουίτες-ξενώνες, δύο πισίνες και ντίσκο. Η μια εκ των πισινών έχει ρυθμιζόμενο βάθος, με δυνατότητα μετατροπή σε πίστα... χορού.
1mt4uwvc
Διαθέτει, επίσης, τρία βοηθητικά σκάφη και ένα μίνι υποβρύχιο με το πλήρωμα να ξεπερνά τα 70 άτομα. Ακόμα διαθέτει αντιπυραυλικό σύστημα, αλεξίσφαιρα τζάμια καθώς και ασπίδες  τεχνολογίας λέιζερ. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο Αμπράμοβιτς είναι ανάμεσα στους επιβάτες.
AP_1307061851
Το Eclipse αξίας 1,9 δισ. δολαρίων, έχει μήκος 164 μέτρα, κατασκευάστηκε το 2010, διαθέτει δύο ελικοδρόμια, 24 σουίτες-ξενώνες, δύο πισίνες και ντίσκο, σπα, αίθουσα προβολών, τζακούζι, μία πισίνα που μπορεί να γίνει πίστα και πολλές άλλες πολυτελείς ανέσεις.
Διαθέτει ακόμα, τρία βοηθητικά σκάφη και ένα μίνι υποβρύχιο με δυνατότητα κατάδυσης στα 50 μέτρα, ενώ το πλήρωμά του αποτελείται από 90 άτομα. Επιπλέον, η θαλαμηγός διαθέτει εκτοξευτήρες πυραύλων, αλεξίσφαιρα τζάμια, ασπίδες τεχνολογίας λέιζερ και αντι-βαλλιστική πυραυλική άμυνα είναι μερικά από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...