Οι πιο καυτές σκηνές σεξ που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση

Πριν λίγες μέρες, γράψαμε ένα μικρό θέμα για την καινούρια σειρά του Alpha, ''Το τατουάζ'', η οποία κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον του κοινού *κυρίως* γιατί ο πρωταγωνιστής είναι ένα λουκουμάκι αλλά και γιατί έχει πολλές και ενδιαφέρουσες σκηνές σεξ, οι οποίες είχαν λείψει από την ελληνική τηλεόραση.
Πριν ''Το τατουάζ'' ωστόσο υπήρχαν άλλες σειρές με (ακόμα πιο) ερωτικές σκηνές που έμειναν στην ιστορία της ελληνικής ποπ κουλτούρας. Παρακάτω θα βρεις 9 από αυτές, όχι γιατί δεν υπάρχουν άλλες, αλλά γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να τις βρούμε στο youtube.

Κάπου εδώ να πούμε ότι μπορεί να λείπει η Βάνα Μπάρμπα και ο Στράτος Τζώρτζογλου από τη λίστα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε ξεχάσει τη σκηνή στο στάβλο, που είδαμε στη σειρά ''Το σημάδι του έρωτα''.

Στο αυτοκίνητο

Αναστασία

Το 1993 όλοι μιλούσαν για την ''Αναστασία'' και την φοβερά προχωρημένη ιστορία της, η οποία σάρωνε στην ελληνική τηλεόραση. Το τρίο Μυρτώ Αλικάκη- Άλκης Κούρκουλος- Μηνάς Χατζησάββας προσέφερε πολλές τολμηρές σκηνές σεξ, που έχουν μείνει στην ιστορία.


Στην αποθήκη

Άγγιγμα Ψυχής

Σοκ στο Πανελλήνιο. Παπάς ερωτεύεται αθώα ΚΑΙ άθεη νεαρά που έκανε αγιογραφίες και το πάθος τους κυριεύει, με αποτέλεσμα να κάνουν το σεξ μέσα σε μια αποθήκη, όπου μπήκαν για να γλιτώσουν από τη βροχή. Μουσκέψανε. Διπλής.


Στη σοφίτα

Δύο ξένοι

Βεγγαλικά, σερπαντίνες, μπαλωθιές, από όλα ρίξαμε όταν ο Μαρκοράς άρπαξε την Κουντουράτου και έγινε το σεξ, το οποίο μπορεί να μην είδαμε αναλυτικά, αλλά τουλάχιστον ο διάλογος ήταν πάρα πολύ hot και προχωρημένος, ειδικά αν σκεφτείς ότι το επεισόδιο έπαιξε στο prime time του προγράμματος του καναλιού.


Στο όρθιο

Δύο μέρες μόνο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, να' ναι καλά το παιδί, μας έχει χαρίσει ΠΟΛΛΕΣ σέξι σκηνές στις σειρές του. Π Ο Λ Λ Ε Σ. Αυτή που θα έχει για πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά μας είναι της σειράς ''Δυο μέρες μόνο'', στην οποία το σεξ λαμβάνει χώρα κόντρα σε ένα κάσωμα πόρτας ενώ η Σοφία φωνάζει όλο πάθος στον Άρη ''ΟΧΙ, ΜΕΣΑ''. Ξεκάθαρα η καλύτερη ατάκα που έχει ακουστεί ποτέ σε σειρά του Χριστόφορου.


Στο μπάνιο

S1ngles

Αχ. Ο Ορέστης. Αχ. Νομίζω αρκεί αυτό για να καταλάβεις το λόγο που μπήκε αυτή η σκηνή στη λίστα μας. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν πάρα πολύ hot και περιμέναμε πως και πως να γίνει το σεξ μεταξύ τους, το οποίο έγινε πολύ δίκαια, κρυφά στο μπάνιο και λίγο μετά τον αρραβώνα της Μάρως.


Στο μπαρ (;)

Τέσσερις

Άλλη μια θέση για τον Χριστόφορο, αυτή τη φορά το σεξ έγινε ξανά στο όρθιο, κόντρα σε ένα τοίχο έξω από ένα μπαρ (δεν θυμάμαι και πολύ καλά την τοποθεσία παιδιά, να με συγχωρέσετε, έχουν περάσει και κάτι χρόνια) και μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό το ζευγάρι ήρθε σε οργασμό ταυτόχρονα. Μάλιστα.


Στη θάλασσα (μην ήτανε ποτάμι;)

Μαζί σου

Το κοντρόλ με ενημερώνει ότι ο Αποστόλης ο Τότσικας θα είναι και φέτος στην ελληνική τηλεόραση, ελπίζουμε να έχει έστω ΜΙΑ ερωτική σκηνή όπως αυτή που είδαμε στο ''Μαζί σου''. Δεν είναι ανάγκη να είναι σε θάλασσα/ ποτάμι, δεν είμαστε πιεστικές, μπορεί να το κάνει και σε κρεβάτι.


Στο κρεβάτι

Η ζωή που δεν έζησα

Αιμίλιος Χειλάκης και Ταμίλα Κουλίεβα, ένα απροσδόκητα σέξι ζευγάρι που προκάλεσε πολλά σχόλια και δεν είχαμε καν social media τότε! Φανταστικός Αιμίλιος, μπορεί απλά να μιλάει και να είναι σέξι, οπότε καταλαβαίνεις τι έγινε σε αυτή τη σκηνή, που έκανε σεξ με την μαμά του φίλου του. Χαμός.


Στα πατώματα

Επιθυμίες

Και κλείνουμε με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Γιάννη Βούρο (ποιος να το 'λεγε ότι θα εμφανίζονταν σε λίστα μου αυτοί οι δύο άνθρωποι), οι οποίοι έκαναν πολύ hot σεξ στη σειρά ''Επιθυμίες'', τόσο hot που είχαν ιδρώσει σαν να ήταν σε σάουνα, ενώ στην πραγματικότητα ήταν στα πατώματα.


Setup Timeout Error: Setup took longer than 30 seconds to complete.

TAGS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ LADYLIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...