Τα «μαζεύουν» από το επιτελείο Βαρβιτσιώτη μετά την «ανακάλυψη» νεκρής από τη ρύπανση

Ανασκευάζουν από το επιτελείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος συνέδεσε από το βήμα της Βουλής το θάνατο γυναίκας την προηγούμενη Παρασκευή σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου με τη ρύπανση στο Σαρωνικό, προκαλώντας αντιδράσεις για τη νέα κοινοβουλευτική του φαιδρότητα.

«Ήταν τόσο πλημμελής η ενημέρωση, ώστε μέχρι και νεκρό είχαμε από αυτήν την ιστορία, μια κυρία που ξεβράστηκε προχθές τα
ξημερώματα στο Φάληρο, που δεν γνώριζε προφανώς ότι δεν μπορούσε να κολυμπήσει!» είπε επί λέξει ο τομεάρχης της ΝΔ από το βήμα της Βουλής.

Σε ερώτηση του documentonews.gr σχετικά με το πώς γίνεται να έχει τόσο σαφή εικόνα για το θάνατο της γυναίκας ενώ δεν έχει διεξαχθεί ακόμα ιατροδικαστική εξέταση, κύκλοι από το περιβάλλον του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη απάντησαν πως ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας δεν έβγαλε ιατρική γνωμάτευση, απλά έθεσε ένα ερώτημα με βάση την αλληλουχία των γεγονότων. «Δεν υπήρχε καμία σύνδεση. Έχουμε ένα ναυάγιο, μετά τη ρύπανση που προκλήθηκε και λίγες αργότερα μετά έναν θάνατο μίας γυναίκας σε ακτή του Παλαιού Φαλήρου» είπαν οι ίδιες πηγές και διερωτήθηκαν: «Γιατί καθυστερεί τόσο η ιατροδικαστική εξέταση;».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...