To γυμνό reality που έκανε πρεμιέρα και αναμένεται να σκανδαλίσει ( foto-vds )

Στον πυρετό των ριάλιτι αντοχής και επιβίωσης δεν ζει μόνο η Ελλάδα αλλά όλος ο πλανήτης. Παραγωγές ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια προσπαθώντας να ξεπεράσουν η μία την άλλη σε πρωτοτυπία σεναρίου και συμμετεχόντων. Το βρετανικό ITV λοιπόν σκέφτηκε πως η αρχαία Ρώμη είναι μία καλή θεματολογία.

Το κανάλι λοιπόν έβαλε οκτώ ζευγάρια να ζήσουν ως αρχαίοι Ρωμαίοι και να βιώσουν τη δόξα των μονομάχων αλλά και τις δυσκολίες αυτών. Δεν καλούνται μόνο να αποδείξουν ότι είναι δυνατοί αλλά και ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και στις συνήθειες των Ρωμαίων. Φορώντας ακόμα και τα ίδια ρούχα και ακολουθώντας ρωμαϊκή διατροφή.
promans1
Γενικά το όλο κόνσεπτ του Bromans περιλαμβάνει αρκετό γυμνό και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν με ενδιαφέρον την εξέλιξη. Όπως φαίνεται το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν στοχεύει μόνο να αναδείξει τον ηρωισμό των μονομάχων αλλά να σταθεί και σε άλλα χαρακτηριστικά που έκαναν… διάσημους τους αρχαίους Ρωμαίους και τα πάθη τους
Οι πρώτες κριτικές που έρχονται από τη γείτονα χώρα πάντως μιλάνε για μία trash παραγωγή ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να το χαρακτηρίσουν ως «ένα πρόγραμμα που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε προβληθεί καθώς κατεβάζει σε νέο χαμηλό το τηλεοπτικό επίπεδο».
promans2 promans3 promans4 promans5 promans6 promans7 promans8
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...