2017’s Most Expensive Cars in The World ( Νο 3 )

Το Lykan hypersport είναι το έργο της W Motors, Ντουμπάι. Αυτό θα σας δώσει μια υπόδειξη για την πολυτέλεια να περιμένετε. Ήταν το αυτοκίνητο Vin Diesel που χρησιμοποιήθηκε για να πηδήξει ανάμεσα σε δύο πύργους στο Fast και Furious 7. Το κόστος του είναι 3.4 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο μπορεί να σας πάρει ένα παραθαλάσσιο σπίτι στο Μαϊάμι.
Το αυτοκίνητο έρχεται με έναν κινητήρα με δίδυμο υπερσυμπιεστή 3.7 λίτρων. Αυτό που δείχνει ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι πράγματι από το Ντουμπάι είναι οι προβολείς του. Τα LED LED των προβολέων περιβάλλονται από πάνω από 250 διαμάντια, συνολικής αξίας 15 καρατίων. Το Lykan Hypersport έχει μέγιστη ταχύτητα 394 km / h και μπορεί να επιταχύνει από 0-97 km / h σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα. Αυτό συμβαίνει να είναι αρκετά γρήγορο για την αστυνομία του Ντουμπάι καθώς αγόρασαν την έκδοση 2015 του αυτοκινήτου.

5. Ferrari Pininfarina Sergio (3,0 εκατομμύρια δολάρια)

 

Το Ferrari Pininfarina Sergio προσελκύει από την τεράστια έλλειψή του. Κοστίζει 3 εκατομμύρια, αλλά με μόνο 6 μονάδες που παράγονται, πολλοί πλούσιοι υπέρμαχοι θα βιάζονταν να πάρουν ένα. Το μηχάνημα διαθέτει ένα V6 4,5 λίτρων με ισχύ 562 ίππων. Αν και αυτό δεν είναι απίστευτο, το σώμα του αυτοκινήτου είναι ελαφρύ που σημαίνει ότι μπορεί να πεταχτεί από το 0-60 σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

3. Aston Martin RB 1 ($ 3.9)

 

Το Aston Martin RB 1 είναι από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα το 2017. Έρχεται με κινητήρα V12 με μετατόπιση 7 λίτρων. Μπορεί να φτάσει τόσο γρήγορα όσο 250 μίλια / ώρα και να επιταχύνει από 0-60 μίλια / ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα. Κοστίζει 3.900.000 δολάρια ανά μονάδα. Αυτό είναι τόσο ακριβό όσο το Embraer Phenom 100 Jet.

2. Lamborghini Veneno ($4.5 million)

 

Αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα διαστημόπλοιο που κατασκευάστηκε από μια εξελιγμένη εξωγήινη φυλή. Ένα όμορφο διαστημόπλοιο. Οι σχεδιαστές του αυτοκινήτου του έδωσαν εκπληκτικές γωνίες και καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία, δημιουργώντας ένα αξιοσημείωτο κομμάτι από μέταλλο, γυαλί, καουτσούκ και πλαστικό. Το οπτικό αποτέλεσμα συμβαδίζει με την απόδοση. Ονομάζεται Veneno που μεταφράζει το «δηλητήριο» και αν δεν είστε αρκετά φορτωμένος, το Lamborghini Veneno σίγουρα θα πιπιλίζει τη ζωή από τον τραπεζικό λογαριασμό σας με την τιμή των 4,5 εκατομμυρίων. 

1. CCX Trevita (4,8 εκατομμύρια δολάρια)

 

Το Koenigsegg είναι εδώ για άλλη μια φορά για να κλείσει τη λίστα με το CCXR Trevita. Το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο με έναν κινητήρα V8 4.8-λίτρων ο οποίος καταφέρνει να στρέφει τα 1004 ίππους. Αλλά η μηχανική είναι μόνο ένα μέρος. Το πιο εντυπωσιακό τέχνασμα αυτού του αυτοκινήτου βρίσκεται στο τέλος του. Η Koenigsegg ανέπτυξε ένα είδος φινιρίσματος όπου η σκόνη διαμαντιών αναμειγνύεται με ρητίνη για να δημιουργήσει ένα πολυτελές φινίρισμα. Εκτός από την εξαιρετική του απόδοση, αξίζει την τιμή των 4,8 εκατομμυρίων. Αλλά, ακόμα κι αν είχατε τα χρήματα, ίσως δεν θα το έχετε πάρει από τότε που παράγονται μόνο 3.
more

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...