Ο Bruno Mars έφυγε με έξι βραβεία από τα American Music Awards

Ο Bruno Mars ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων (American Music Awards 2017) που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Microsoft Theater, στο Λος Άντζελες με παρουσιάστρια την ηθοποιό Τρέσι Έλις Ρος.


Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός κέρδισε έξι βραβεία, στις κατηγορίες Καλλιτέχνης της Χρονιάς, Βίντεο της Χρονιάς, Καλύτερου Άλμπουμ POP/ROCK, Αγαπημένος Άνδρας Καλλιτέχνης POP/ROCK, Αγαπημένος Άνδρας Καλλιτέχνης R&B/SOUL, Αγαπημένο Άλμπουμ R&B/SOUL.


Η Νταιάνα Ρος τιμήθηκε με American Music Award Συνολικής Προσφοράς στην 45η τελετή απονομής των βραβείων, σύμφωνα με το Variety.

πηγη 

Βίντεο: Το show της Pink στα Αμερικάνικα Βραβεία Μουσικής που έκοψε την ανάσα!

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, 13:20
Βίντεο: Το show της Pink στα Αμερικάνικα Βραβεία Μουσικής που έκοψε την ανάσα!

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η 45η τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων στο κτίριο της Microsoft στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Η εμφάνιση της Pink ήταν αυτή που ξεχώρισε στη λαμπερή βραδιά καθώς πραγματοποίησε μια συναρπαστική παράσταση για το τραγούδι της, «Beautiful Trauma».

Η 38χρονη τραγουδίστρια, φορώντας μια κολλητή φόρμα στο χρώμα των μαλλιών της, ερμήνευσε το κομμάτι της με μια χορογραφία που αψηφούσε τη βαρύτητα. Η star και οι χορευτές της κυριολεκτικά είχαν κρεμαστεί από το ξενοδοχείο JW Marriott και προσέφεραν ένα εκπληκτικό θέαμα που έκοβε την ανάσα.

Ακόμα και η Hellen DeGeneres έγραψε στο twitter της ότι «Η Pink ξεπέρασε τον εαυτό της».



Δείτε την εμφάνισή της on stage...
..Η ανάρτηση της Pink στο Instagram...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...