Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ισοπεδωτικός (4-0) κόντρα στην Κέρκυρα και συνεχίζει την αναρρίχηση

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η πρώτη ομάδα που πανηγυρίζει τέσσερις σερί νίκες στην τρέχουσα Super League, καθώς επικράτησε με 4-0 της Κέρκυρας, ενώ κράτησε ξανά την εστία του απαραβίαστη.

Έτσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Αθανασιάδης ήταν στο τέρμα, οι Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης
στα στόπερ, με τον Ιγκορ δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Μουνάφο και Ιγκλέσιας, δεκάρι ο Τόνσο, δεξιά ο Καλτσάς, αριστερά ο Τσιλιανίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μανιάς.
Από την άλλη, ο Αλέκος Βοσνιάδης, κατέβασε ένα 4-5-1 όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Γιαννακόπουλος ήταν στο τέρμα, ο Ιωάννου με τον Αρτυματά στα στόπερ, δεξί μπακ ο Γκομές, αριστερό ο Σοϊλέδης. Αμυντικοί μέσοι οι Σιόντης, Μπαλάφας, Κρητικός, με τον Γεωργίου δεξί χαφ και τον Επστάιν αριστερό. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε και πάλι ο Παμλίδης.

Κυρίαρχος από την αρχή

Ο Αστέρας Τρίπολης κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι κι έδειξε πως θα είναι το αφεντικό. Στο 17' απείλησε με τον Μανιά και στο 20' ο ίδιος σκόραρε, πιάνοντας άμυνα και Γιαννακόπουλο στον... ύπνο για το 1-0. Εννέα λεπτά αργότερα (29'), ήρθε ένα λάθος από την άμυνα της Κέρκυρας και πιο συγκεκριμένα τον Αρτυματά (έπαιξε κατ' ανάγκη στόπερ), με τον Τόνσο να παίρνει την μπάλα, να περνάει και τον γκολκίπερ των Φαιάκων και να γράφει εύκολα το 2-0.
Το... μαρτύριο του πρώτου ημιχρόνου δεν τελείωσε εκεί για την Κέρκυρα. Στο 45' και πάλι οι μεσοεπιθετικοί του Αστέρα έκαναν ό,τι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα, ο Καλτσάς βγήκε στην πλάτη αυτής, ο Γιαννακόπουλος έκανε πολύ λανθασμένη έξοδο, με τον Έλληνα επιθετικό να τον περνάει και να κάνει το 3-0.

«Σβηστά» στην επανάληψη

Όπως φαντάζει λογικό, στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, με τον Αστέρα όμως να προλαβαίνει να σκοράρει και τέταρτη φορά. Στο 55' ο Τσιλιανίδης με τακουνάκι πέρασε στον Μανιά, ο οποίος και πάλι δεν δυσκολεύτηκε να βρεθεί απέναντι στον Γιαννακόπουλο και να κάνει το 4-0.
Από εκείνο το λεπτό κι έπειτα ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε κι απλά όλοι περίμεναν να φτάσει το 90ο λεπτό. Η Κέρκυρα δεν απείλησε στιγμή, παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ (τρεις τελικές σε όλο το ματς) και ο Αστέρας πανηγύρισε την πιο εύκολη νίκη της σεζόν.
Αστέρας Τρίπολης (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (78' Μπέρτος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56' Ισνάλντο), Μανιάς (65' Δουβίκας)
Κέρκυρα (Αλ. Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Κρητικός (46' Ζορμπάς), Γεωργίου (46'Σπίνουλας), Σοϊλέδης, Γκομές, Παμλίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν (69' Ντιόγκο)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...