Δεν «πέταξε» για Αθήνα η Κέρκυρα Στον «αέρα» το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Η αποστολή των «Φαιάκων» δεν πέταξε το μεσημέρι της Παρασκευής για την Αθήνα, απ' όπου είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στην Τρίπολη, λόγω κακοκαιρίας. Νέα προσπάθεια το απόγευμα, αλλιώς όλα θα κριθούν το Σάββατο!
Μετ' εμποδίων φαίνεται πως θα φτάσει (αν φτάσει) στην Τρίπολη η αποστολή της Κέρκυρας. Οι «Φαίακες», αντιμετωπίζουν το μεσημέρι της Κυριακής τον Αστέρα και ήταν προγραμματισμένο να πετάξουν από το νησί για την Αθήνα
το μεσημέρι (15:10) της Παρασκευής. Ωστόσο αυτό δεν έγινε λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει το νησί τις τελευταίες μέρες.
Πλέον η αποστολή της Κέρκυρας που ζει αυτή την ταλαιπωρία, θα περιμένει μέχρι τις 19:30 το απόγευμα όταν και είναι προγραμματισμένη η επόμενη πτήση για Αθήνα. Αν και τότε δεν γίνει η πτήση (σ.σ. το πιθανότερο), οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν να αναχωρήσουν από το νησί και πάλι το Σάββατο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η ομάδα δεν μπορεί να πάει στην Τρίπολη ούτε οδικώς, καθώς υπάρχει απαγορευτικό και για τα πλοία προς Ηγουμενίτσα, μιας και στην Κέρκυρα πνέουν άνεμοι 8 μποφόρ! Το ανησυχητικό για την αποστολή των «Φαιάκων», είναι πως οι προβλέψεις για τον καιρό δεν είναι αυτές που θα θέλανε, αλλά αντίθετα δίνουν ακόμα χειρότερες συνθήκες όσο περνούν οι ώρες.
Σε ό,τι αφορά την αποστολή, εκτός έμειναν οι Βενέτης, Τουράμ, Νούνες, Βάργκας, Ντιόγκο και Μεληκιώτης, με τους τρεις πρώτους να είναι τραυματίες.
Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σοϊλέδης, Γκομές, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Γεωγρίου, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Παμλίδης, Μπάουμαν
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...