Της κόκας τα καμώματα...

Ένα κοκορέτσι μάστορα! Έτσι παρήγγελναν την κοκαΐνη στα στέκια του Κολωνακίου. Μα πόσο μαλάκας είσαι. Να ζητάς κοκορέτσι σε σικ εστιατόριο του Κολωνακίου; Είναι σαν να ζητάς σούσι σε σουβλατζίδικο του Περιστερίου. Όλα τα καλά παιδιά βουτηγμένα στην άσπρη σκόνη. Κόσμος και κοσμάκης. Λαός και Κολωνάκι. Εμ, τόσο μαύρο χρήμα πώς κυκλοφορεί; Κόκες, χασίσια, όπλα…
Άντε να νομιμοποιήσουν το χασίς. Θα κλάψουν πολλοί που ζουν με
μαύρο χρήμα και θα είναι και ένστολοι. Γιατί όλα αυτά τα κυκλώματα έχουν τις άκρες τους. Ακόμα το επεξεργάζεται το νομοσχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως έχουν πλακωθεί στα τσιγάρα και δεν μπορούν να το τελειώσουν;

Υ.Γ.1: Η Φωφώκα ετοιμάζεται να γίνει αρχηγός στο κίνημα αλλαγής. Τα χρωστούμενα μαντάμ; Τα εκατομμυριάκια που τσεπώσατε από τράπεζες και τα πληρώνουμε εμείς; Τα εκατομμυριάκια από τη Siemens μαντάμ; Αυτό δεν είναι κίνημα αλλαγής. Είναι κίνημα Απαλλαγής χρεών.
Τέτοιοι λαοί, τέτοια κόμματα τους αξίζουν και πες με ανάγωγο, πες με όπως θες. Κανονικές επιχειρήσεις. Πτωχεύουν, χρεώνουν τον λαό και παριστάνουν τους ανήξερους.
Όποιος δεν έχει πάρει μίζα στο ΠΑΣΟΚ να σηκώσει το χέρι του.
Ο Θεοδωράκης πρωτοκαθεδρία. Έτσι και κολλήσει ο βλάκας στην ιστορία, δεν φεύγει, νομίζει ότι είναι μέρος της. Είσαι ένθετο αγόρι μου. Ένα τσακ και έφυγες. Αλλά ας είναι καλά αυτοί που σε κρατάνε. Πρεσβείες δεν θίγουμε, γερμανικά δεν ξέρουμε.
Υ.Γ.2: Περίπου 1,5 εκατ. άνθρωποι στριμώχνονται για να πάρουν το κοινωνικό μέρισμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η φτώχεια έχει χτυπήσει ταβάνι. Ήρθαν για να φέρουν τη 13η σύνταξη, τον 13ο μισθό και κατέληξαν να δίνουν μπουρμπουάρ στα Χριστούγεννα. Δεν το λες και αριστερή εξέλιξη.
Υ.Γ.3: Της πουτάνας στο ειρηνοδικείο με τους πλειστηριασμούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ ουρλιάζει ότι βγάζουν στο σφυρί μόνο βίλες πάνω από 300.000 ευρώ, απ’ αυτούς που έπαιρναν αβέρτα κουβέρτα δάνεια, πτώχευαν και έβγαζαν τα λεφτά τους αφορολόγητα στο εξωτερικό. Ωραία πάρτε τους τις βίλες, αλλά τα λεφτά γιατί τα δίνετε στις τράπεζες πάλι;
Εγώ λοιπόν που είμαι ανάγωγος και δύσπιστος, θέλω κάθε σπίτι που βγαίνει σε πλειστηριασμό να μαθαίνω τι είναι και τι έχει συμβεί. Κάθε σπίτι που θα φεύγει από οποιονδήποτε Έλληνα και θα το αρπάζουν τα funds είναι υποχρέωση να ενημερώνεται ο πολίτης. Αλλάζει η γη χέρια και πρέπει να ξέρουμε. Δεν πιστεύω κανέναν.
Υ.Γ.4: Αυτή η Μαρέβα τελικά τι δουλειά κάνει; Ασχολείται με ρούχα; Ασχολείται με offshore στον Παναμά; Ασχολείται με offshore στην Ελβετία; Είναι ιδρυτικό στέλεχος της ΜΚΟ Endeavor που βοηθάει νέους επιχειρηματίες; Κι αυτός ο Τζον Σφακιανάκης που είναι μεσάζων, έμπορος όπλων και βρέθηκε να είναι μέλος του ίδιου αυτού οργανισμού; Μπήκε κι αυτός να βοηθήσει τους νέους να γίνουν καλύτεροι έμποροι όπλων; Τι βιογραφικό έδωσε και τον πήραν; Κάτι σάπιο μυρίζει στο σπίτι του Βοναπάρτη.
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί ΒοναΠάρτης, που έλεγαν και οι αρχαίοι.
Υ.Γ.5: Βέβαια να πούμε και τα καλά του ΣΥΡΙΖΑ. Κατάφεραν και βάλανε μπροστά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Μπορεί να περιμένουμε στην ουρά ολόκληρες ώρες στην εφορία, στα νοσοκομεία, στον ΕΦΚΑ, στη ΔΕΗ και δεν ξέρω που αλλού για οτιδήποτε, αλλάάάά με το πάτημα ενός κουμπιού σου παίρνουν τσακ μπαμ το σπίτι. Αυτό θα πει πρόοδος.
Υ.Γ.6: Μέσα σε μικρότερο διάστημα των 24 ωρών είδαμε χημικά στο Ειρηνοδικείο απέναντι σε όσους αμφισβητούν τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για τις «λαϊκές κατοικίες», ξύλο στους φοιτητές που διαμαρτύρονταν στο υπουργείο Παιδείας για την κατάσταση που επικρατεί στις φοιτητικές εστίες και ξύλο και συλλήψεις απεργών έξω από γνωστή αλυσίδα σουπερ-μαρκετ στα Γιάννενα. Και εις ανώτερα…
Υ.Γ.7: 44% έδωσε η Metron Analysis στη Φώφη και τη βάφτισε δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγό. Η Χαριλάου Τρικούπη να ήταν το δείγμα της δημοσκόπησης, τέτοιο ποσοστό δεν θα έπιανε! Κι εδώ που τα λέμε ούτε στον πρώτο γύρο των εκλογών ηγεσίας δεν τα έπιασε. Αυτή η εταιρεία κάνει θαύματα τελικά. Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ του ανύπαρκτου. Κάνει τον ανύπαρκτο υπαρκτό.
Υ.Γ.8: Μπήκαμε στον Δεκέμβριο, γιορτές έρχονται, δώρα πληρώνονται και οι τροχονόμοι βγήκαν παγανιά για να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία. Πήγα το αμάξι ΚΤΕΟ την Παρασκευή, στον Πειραιά και μέχρι το κέντρο πέρασα από τρία μπλόκα, απ’ αυτά που δεν τη γλυτώνεις με τίποτα…
Το τι μηχανάκια, με πιτσιρικάδες κυρίως, είχαν σταματήσει οι τροχονόμοι δεν περιγράφεται. Από την άκρη του δρόμου μέχρι τη νησίδα έβγαιναν οι τροχαίοι λες και ήθελαν να παίξουν τεχνητό οφσάιντ σε ματς ποδοσφαίρου.
Δεν είμαι καθόλου κατά των ελέγχων. Είμαι κατά των ελέγχων που γίνονται κάθε, μα κάθε, χρόνο πριν από τα Χριστούγεννα. Αυτοί δεν είναι έλεγχοι είναι πρακτικές εισπρακτικής εταιρείας. Φυσικά να γίνονται συχνά έλεγχοι, αλλά όλο τον χρόνο. Όχι κάθε Χριστούγεννα για να γεμίσουν τα ταμεία.
Υ.Γ.9: Κλαίει στα σκαλάκια του Μπάκιγχαμ η Κέιτ μετά την ανακοίνωση των γάμων του πρίγκιπα Χάρι με τη σεξοβόμβα Μέγκαν. Και όχι ότι η Κέιτ μας δεν είναι όμορφη και στυλάτη, αλλά στεγνή… πολύ στεγνή. Ελπίζω βέβαια να μην αναγκάσουν και τη Μέγκαν σε συντηρητικοποίηση λόγω βασιλικών υποχρεώσεων και να την αφήσουν να δείχνει στον λαό της, το πλούσιο στήθος, τα υπέροχα πόδια της και τον εξαίσιο κώλο της.
Λαός και Κώλονάκι.
Υ.Γ.10: Η trash τηλεόραση φαίνεται ότι επέστρεψε για τα καλά. Αν δεν έχεις δει την Κατερίνα Καινούργιου ντυμένη «υπερπαραγωγή» να  δίνει συμβουλές για σχέσεις, δεν έχεις δει τίποτα καημένε τηλεθεατή. Το είδα με τα μάτια μου. Σταυροκοπήθηκα και πήγα και άναψα ένα κερί. Είπα τι άλλο θα δούμε παναγία μου σε αυτόν τον κόσμο;
Υ.Γ.11: Και βέβαια η φωτογραφία της χρονιάς που κλείνει. Ο Μητσοτάκης αγκαλιάζει τον εξωγήινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...