Τζανακόπουλος στην ΕΡΤ: Το θέμα της έκδοσης των 8 Τούρκων έχει κλείσει

Το ζήτημα της επιστροφής των 8 αξιωματικών στην Τουρκία έχει κλείσει μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τη μη έκδοσή τους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην «Πρώτη Είδηση», της ΕΡΤ.
Δεν επίκειται ούτε επιτρέπεται η έκδοση των 8 αξιωματικών στην Τουρκία, είπε ο κ. Τζανακόπουλος. Δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, και η αντιπολίτευση για το ζήτημα αυτό επιμένει να λέει ανακρίβειες, πρόσθεσε.
Εχουμε την ομπρέλα του Κράτους Δικαίου και της τήρησης του νόμου και της έννομης τάξης, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος τονίζοντας ότι ο τελικός κριτής σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι η Δικαιοσύνη. Οι γείτονές μας πρέπει να σεβαστούν τις ευρωπαϊκές αξίες είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Για το Σκοπιανό είπε να αξιοποιήσουμε αυτό το παράθυρο ευκαιρίας, υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος ο οποίος αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ είπε ότι ξεχνά τη δική της ιστορία θυμίζοντας οτι στο συμβούλιο των αρχηγών το 1992 η αξιωματική αντιπολίτευση προσήλθε με 2 εισηγήσεις.
«Ο Σεπτέμβρης του 2018 είναι πολιτικό ορόσημο» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η οικονομική σταθερότητα της χώρας πρέπει να εμπεδωθεί σε βαθος χρόνου σημειώνοντας ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Όσο για τη στάση του κ. Στουρνάρα είπε ότι οφείλει να λειτουργεί με βάση τα καθήκοντά του και τις αρμοδιότητές του.
Πηγή: Αίθουσα Σύνταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...