Δανία: Βρέθηκε το ακριβότερο μπουκάλι βότκας στον κόσμο

Το πιο ακριβό μπουκάλι βότκας στον κόσμο που είχε κλαπεί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή, σε μια οικοδομή, άδεια από το περιεχόμενό της! Η αστυνομία της Κοπεγχάγης δήλωσε ότι το μπουκάλι – που λέγεται ότι αξίζει κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ- βρέθηκε άθικτο τρεις μέρες μετά την αναφορά της κλοπής του την Τρίτη.
Το μπουκάλι της βότκας Russo-Baltique, που είναι το μοναδικό στον κόσμο- είχε κλαπεί το πρωί της Τρίτης από το «Cafe 33» στην Κοπεγχάγη. Είναι διακοσμημένο με 3 κιλά χρυσού, 3 κιλά ασήμι και
το καπάκι του μπουκαλιού είναι διακοσμημένο με διαμάντια και έχει σχεδιαστεί να μοιάζει με ένα vintage αυτοκίνητο. Το μπουκάλι ήταν «δάνειο» ενός Ρώσου επιχειρηματία στον ιδιοκτήτη του «Cafe 33», Μπράιαν Ίνγκμπερκ, ο οποίος έχει στη συλλογή του 1.200 διαφορετικά μπουκάλια βότκας!
Την Παρασκευή, ο Ίνγκμπεργκ δήλωσε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που ισχυρίστηκε ότι βρήκε το άδειο μπουκάλι σε εργοτάξιο και το παρέδωσε στην αστυνομία. «Δυστυχώς, είναι άδειο. Κάποιος που εργάζεται στο εργοτάξιο το βρήκε», δήλωσε στην Ekstra Bladet. «Το μπουκάλι είναι αυτό που είναι πολύτιμο. Το περιεχόμενο δεν είναι μεγάλης αξίας, μπορούμε να το γεμίσουμε με βότκα στη Ρωσία»!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...