Τουρκία.Η επιστήμη αποφάνθηκε: Ο Νώε είχε κινητό και drone- Η Κιβωτός ήταν πυρηνοκίνητη

Μια διαφορετική διάσταση της ιστορίας της Κιβωτού του Νώε, που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί, δίνει Τούρκος καθηγητής του πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης
Λεπτομέρειες που κανείς δεν είχε φανταστεί σχετικά με την ιστορία της Κιβωτού του Νώε, αποκάλυψε ένας Τούρκος ακαδημαϊκός, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι ο ο Νώε χρησιμοποίησε κινητό τηλέφωνο για να ενημερώσει τον γιο του να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Η ιστορία, η οποία αναφέρεται τόσο στη Βίβλο όσο και στο Κοράνι, υποτίθεται ότι συνέβη πριν από 10.000 χρόνια, ωστόσο σύμφωνα με τον δόκτορα Γιανούζ Ορνέκ, λέκτορα στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νώε δεν διέθετε σύγχρονη τεχνολογία.
"Υπήρχαν τεράστια κύματα ύψους 300-400 μέτρων και ο γιος του ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά. Το Κοράνι λέει ότι ο Νώε μίλησε με τον γιο του. Αλλά πώς κατάφεραν να επικοινωνήσουν; Ήταν θαύμα; Θα μπορούσε να είναι. Αλλά πιστεύουμε ότι επικοινώνησε με τον γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ορνέκ στο κρατικό τουρκικό κανάλι TRT.
O καθηγητής ισχυρίστηκε, επίσης, ότι η Κιβωτός κατασκευάστηκε από χαλύβδινες πλάκες, αντί για ξύλο και ότι κινούνταν με πυρηνική ενέργεια. "Είμαι επιστήμονας, μιλώ για την επιστήμη", σημείωσε, προσπαθώντας να υποστηρίξει την θεωρία του.
Όταν ήρθε η ώρα να διαπιστωθεί αν τα νερά είχαν υποχωρήσει από τον κατακλυσμό, ο οποίος διήρκεσε 40 μέρες και 40 νύχτες, ο Νώε δεν χρησιμοποίησε ένα περιστέρι, όπως αναφέρεται στη Βίβλο, αλλά ένα drone.
"Γιατί να στείλεις ένα περιστέρι όταν υπάρχουν διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία;", αναρωτήθηκε ο Ορνέκ.
Η ιστορία της Κιβωτού του Νώε έχει αποτελέσει για δεκαετίες αντικείμενο θεωριών συνωμοσίας και εξονυχιστικών ερευνών. Το 2010 μια ομάδα ευαγγελιστών χριστιανών ανακοίνωσε ότι ήταν "99,9% σίγουρη" ότι είχε βρει μέρη της Κιβωτού στο όρος Αραράτ στην Τουρκία.
(Πηγή: Russia Today, φωτό: AP Photo/John Minchillo)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...