Ο Γιάννης κάνει πραγματικότητα το όνειρο του 15χρονου Δημήτρη και συγκινεί (εικόνες – video)

Ο 15χρονος Δημήτρης Ζαμάνης, με τη βοήθεια του τμήματος του διεθνούς οργανισμού «Make-A-Wish» στο Ουισκόνσι, ταξίδεψε από την Ελλάδα ως το Μιλγουόκι για να γνωρίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο νεαρός, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια του αίματος (απλαστική αναιμία) και παρέμεινε για περίπου ένα χρόνο σε συνεχή νοσηλεία, απευθύνθηκε στο «Make-A-Wish» και ζήτησε να γνωρίσει το ίνδαλμά του.



Με έξοδα του οργανισμού, ο Δημήτρης Ζαμάνης μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι και ο νεαρός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον έλληνα σταρ του NBA, και μάλιστα να κάνει και μερικά σουτάκια μαζί του στην προπονητική εγκατάσταση των Μπακς, ενώ ο Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του έκαναν το καθερωμένο πρωινό «ξεμούδιασμα» πριν τον αγώνα με την Ατλάντα. Στη συνέχεια ο ίδιος και η οικογένειά του παρακολούθησαν τον αγώνα των Μπακς.

Ο Δημήτρης ελπίζει ότι σε μερικούς μήνες θα είναι και πάλι σε θέση να πάρει την αγαπημένη του πορτοκαλί μπάλα και να ξαναπαίξει μπάσκετ.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...