Harry και Meghan ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα πριν το γάμο τους. Ποιο νησί θα επισκεφθούν

Πάνε κάτι μήνες απ′ όταν ανακοινώθηκε επίσημα από το Παλάτι ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον ερχόμενο Μάιο, με τα Μέσα να κάνουν αμέσως λόγο για το γάμο της χρονιάς.
Ο γάμος του πολύ δημοφιλούς ζευγαριού θα γίνει στις 19 Μαΐου και, σύμφωνα με την είδηση που κάνει το γύρο των ξένων Μέσων τις τελευταίες ώρες, οι δυο τους σκοπεύουν να περάσουν κάποιες μέρες στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, στις αρχές Μαΐου, πριν τη γαμήλια τελετή. 
Guenter Guni via Getty Images

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Hello, την είδηση γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Σπύρος Λουγάρης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Castelli», ο οποίος έγραψε τα εξής: «Καλημέρα αγαπητοί φίλοι. Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η αυτού Μεγαλειότητα πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα φτάσουν στη Ζάκυνθο για μία μέρα, σαν ενδιάμεση στάση του ταξιδιού που θα πραγματοποιήσουν αρχές Μαΐου, πριν από το γάμο τους. Είναι τεράστια τιμή για όλο το νησί αλλά και φυσικά για τη Μαρία Δρογίτη που θα είναι η ξεναγός τους, το Δήμο και όλους τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, που μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό για το όμορφο νησί της Ζακύνθου!». 
Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από το Παλάτι για το εν λόγω ταξίδι του ζευγαριού. Ωστόσο, είναι ήδη γνωστό ότι οι δυο τους θα επισκεφθούν την Αθήνα στις αρχές Μαΐου, έπειτα από την πρόσκληση του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στην Ελλάδα από τις αρχές της δεκαετίας του ’50.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...