Μετά την πολυτελή βίλα, «στο σφυρί» και το διαμέρισμα του Σ. Ψυχάρη στο Κολωνάκι

Στο ηλεκτρονικό «σφυρί» βγαίνει, αύριο Τετάρτη 2 Μαϊου το διαμέρισμα του Σταύρου Ψυχάρη στο Κολωνάκι, λίγες εβδομάδες μετά την πώληση της βίλας του πρώην εκδότη στο Πόρτο Χέλι.

Το εκπλειστηριαζόμενο ακίνητο του πρώην ισχυρού άνδρα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη βρίσκεται στο Κολωνάκι και βγαίνει σε πλειστηριασμό από την Alpha Bank, με τιμή 1ης προσφοράς 478.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 154 τετραγωνικών μέτρων, με μεγάλες βεράντες, που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο, στην οδό Φωκυλίδου 18 και είναι εντυπωσιακού κάλλους και αρχιτεκτονικής.

Ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, το οποίο αποτελούσε μια από τις κατοικίες του ζεύγους Ψυχάρη, είναι η σύζυγος του πρώην εκδότη, κυρία Χριστίνα Τσούτσουρα.
Να υπενθυμίσουμε ότι το εν λόγω ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό λίγες εβδομάδες μετά την πώληση της βίλας του πρώην εκδότη στο Πόρτο Χέλι η οποία πωλήθηκε έναντι 11,75 εκατ. ευρώ, τιμή σχεδόν τριπλάσια τιμή από την αξία εκκίνησης, στα 4,7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στοn πλειστηριασμό για την έπαυλη στην «ελληνική ριβιέρα» υπήρξε μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον, γεγονός που επισφράγισε και η ιδιαίτερα υψηλή τιμή πώλησης.
Η πολυτελής κατοικία του πρώην εκδότη, που συνορεύει με θάλασσα και δάσος στην περιοχή της Ερμιόνης, αποτελεί το πιο ακριβό ακίνητο που έχει αγοραστεί μέχρι στιγμής μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, από την έναρξη της λειτουργίας της τον περασμένο Νοέμβριο.
Η επιτυχημένη πώληση δίνει δυναμικό τόνο στους πλειστηριασμούς που ουσιαστικά σήμερα ξεκίνησαν δυναμικά, αφού στην πλατφόρμα μεταφέρθηκαν και οι φυσικοί πλειστηριασμοί από σήμερα.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...