Δώδεκα μήνες στον βυθό στέλνουν την τιμή στα ουράνια...
Η σταθερή θερμοκρασία και η έλλειψη ηλιακού φωτός συνθέτουν το
ιδανικό περιβάλλον για την παλαίωση της σαμπάνιας, κάποιοι οίκοι της
Γαλλίας πηγαίνουν όμως το θέμα στα ακρότατα όριά του.
Κι αυτό γιατί παλαιώνουν τη σαμπάνια τους κάτω από το νερό!
Η M. Hostomme Abysse είναι μία από αυτές, η οποία περνά 12 μήνες στην υποθαλάσσια περιοχή έξω από τα ανοιχτά της νότιας Γαλλίας, μέσα σε ένα ατσάλινο σεντούκι.
Κι αυτό αφού περάσει 48 μήνες παλαίωσης μέσα σε δρύινα βαρέλια Βουργουνδίας. Πόσο μάλλον που μιλάμε για ελάχιστες φιάλες και ακόμα λιγότερες που εξάγονται εκτός Γαλλίας. Όλα αυτά στέλνουν την τιμή της στα 1.900 δολάρια ανά φιάλη (1.568 ευρώ), ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό...
Κι αυτό γιατί παλαιώνουν τη σαμπάνια τους κάτω από το νερό!
Η M. Hostomme Abysse είναι μία από αυτές, η οποία περνά 12 μήνες στην υποθαλάσσια περιοχή έξω από τα ανοιχτά της νότιας Γαλλίας, μέσα σε ένα ατσάλινο σεντούκι.
Κι αυτό αφού περάσει 48 μήνες παλαίωσης μέσα σε δρύινα βαρέλια Βουργουνδίας. Πόσο μάλλον που μιλάμε για ελάχιστες φιάλες και ακόμα λιγότερες που εξάγονται εκτός Γαλλίας. Όλα αυτά στέλνουν την τιμή της στα 1.900 δολάρια ανά φιάλη (1.568 ευρώ), ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό...
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου