Secret tips: Aπό πού θα απολαύσετε το πιο συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Το ηλιοβασίλεμά της έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για άπειρους καλλιτέχνες, ενώ τα σοκάκια της λειτουργούν σαν μαγνήτες που σας καλούν να χαθείτε στα καλά κρυμμένα μυστικά τους. Η Οία, που απέχει περίπου 40 λεπτά οδικώς από τα Φηρά, θα σας μαγέψει, όχι μόνο για το φημισμένο ηλιοβασίλεμά της, αλλά και επειδή είναι πραγματικά ακαταμάχητη. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις top επιλογές της τόσο στο κομμάτι της φιλοξενίας, όσο της εστίασης και της ψυχαγωγίας απ' όπου ταυτόχρονα απολαμβάνετε και εκπληκτική θέα στο πολυφωτογραφημένο και ονειρικό ηλιοβασίλεμά της.

Για τη διαμονή σας

Pezoules of Oia
pezoules of oia_edited
Σε μια συγκλονιστική τοποθεσία της πανέμορφης Οίας, στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού, τα υπόσκαφα και σπίτια Pezoules, έρχονται να ορίσουν την ελληνική φιλοξενία και την πολυτέλεια. Μαγικές εικόνες απλώνονται μπροστά σας, για όσους τα επιλέξετε για τη διαμονή σας στο νησί, με τα νερά του Αιγαίου να βάφονται στα χρώματα του ηλιουβασιλέματος, την ώρα του πιο φημισμένου δειλινού στη Σαντορίνη. Η πισίνα στην άκρη του γκρεμού ενώνει τα γαλάζια της νερά με το βαθύ μπλε της θάλασσας, κάνοντάς σας να μην πιστεύτε σε αυτά που αντικρίζουν τα μάτια σας, την ώρα που το σπίτι των ονείρων σας είναι μπροστά σας, λιτό, απέριττο, με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και όλες τις σύγχρονες ανέσεις που είναι ικανές να καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.
Μάθετε περισσότερα για το Pezoules of Oia
Fanari Villas
fanari villas_edited
Η στρατηγική του θέση σας εξασφαλίζει προνομιακή θέα στα νερά του Αιγαίου, το ηφαίστειο της Σαντορίνης και το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στον κόσμο. Ο λόγος για το 4* συγκρότημα Fanari Villas, στις κόκκινες βραχώδεις πλαγιές πάνω από την καλντέρα του γραφικού οικισμού της Οίας. Το Fanari Villas αποτελείται από 17 ατμοσφαιρικές υπόσκαφες σουίτες, ιδανικές για να χαλαρώσετε, καθώς θα αγναντεύετε το μοναδικό τοπίο.Τα καταλύματα, πέρα από το λευκό χρώμα που κυριαρχεί, χαρακτηρίζονται για τις κυκλαδίτικες καμάρες και καμπύλες, τα παραδοσιακά έπιπλα και τις ευρύχωρες βεράντες τους.
Περισσότερες πληροφορίες για το Fanari Villas

Για ρομαντικό δείπνο

Red Bicycle 
red bicycle_edited
Το Κόκκινο Ποδήλατο, είναι δίχως υπερβολή το ομορφότερο «μπαλκόνι» της Οίας. Οι ρομαντικοί αυτού του κόσμου σίγουρα θα το λατρέψουν, οι καλαίσθητοι θα το ερωτευτούν και οι εκλεπτυσμένοι θα το εντάξουν στην λίστα των αγαπημένων τους. Η ζεστασιά του θυμίζει φιλικό σπίτι, η διακόσμησή του σας ταξιδεύει νοσταλγικά στο χτες, ενώ η θέα του απλώς θα σας αφήσει άφωνους. Εδώ η ομορφιά, η τέχνη, το μεράκι και το πάθος παντρεύονται αρμονικά με την αυθεντική φιλοξενία της ιδιοκτήτριας, Χαράς Κούρτη, που τιμά τους επισκέπτες ως καλεσμένους στο «σπίτι της».
Διαβάστε κι άλλα για το Red Bicycle

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...