Φράι: Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα, αλλά θα μπούμε για να κερδίσουμε

Ο Αλεξάνταρ Φράι δεν έκρυψε τον προβληματισμό για την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο της Βασιλείας λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.
Ο υπηρεσιακός προπονητής της Βασιλείας παραδέχθηκε ότι δεν είναι καθόλου εύκολη η κατάσταση στην ομάδα, «ελπίζω αυτό να μη γίνει συνήθεια», είπε αναφορικά με την έντονη κριτική που υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας. «Είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν, το δείχνουν καθημερινά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχουν γίνει κάποια λάθη στο παρελθόν, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά», πρόσθεσε ο πρώην άσος της ομάδας και μέχρι πριν λίγες μέρες προπονητής της Κ18 του ελβετικού συλλόγου.

Ποιους υπολογίζει ή φοβάται περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, με βάση τα όσα είδε και στον πρώτο αγώνα της Τούμπας; Πρώτα απ’ όλους τον γνωστό στο ελβετικό κοινό, Αλεξάνταρ Πρίβιογιτς. «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα σχέδια μου, αλλά ναι υπολογίζω πολύ τον καλό Πρίγιοβιτς, αλλά και τον Πέλκα που σ’ ένα ρόλο «ψευτοεννιάρι» δημιουργεί καταστάσεις, όπως και τον Βιεϊρίνια που έχει την εμπειρία από την παρουσία του στην Μπουντεσλίγκα με τη Βόλφσμπουργκ τα προηγούμενα χρόνια».
Αναφερόμενος στην αλλαγή προπονητή και το κατά πόσο επηρέασε θετικά η αρνητικά την ομάδα του ο Φράι υποστήριξε: «Στην Ελβετία υπάρχουν ομάδες που αλλάζουν πιο συχνά τους προπονητές. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και έχουν υποχρέωση να τα δίνουν όλα για την ομάδα τους, είτε συμπαθούν, είτε όχι έναν προπονητή».
Μέσα σ’ ένα κλίμα αβεβαιότητας και πολλών προβλημάτων, ο Φράι είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί και με τον ΠΑΟΚ. «Θα το κάνουμε εν μέσω συνεχόμενων αγώνων, θα δούμε τα υπέρ και τα κατά, θα αναλύσουμε τον ΠΑΟΚ και είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε», σχολίασε, ενώ δεν συμφώνησε με το ότι το 1-0 θα είναι το σκορ που μπορεί να δώσει την πρόκριση στη Βασιλεία
«Μαθηματικά ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα, γιατί με μια ισοπαλία θα περάσει. Η Βασιλεία, όμως, μπαίνει σε κάθε ματς για να κερδίσει και αυτό θα κάνουμε. Στο ποδόσφαιρο σημαντικός παράγοντας είναι η ψυχολογία. Μπορεί ένα 25λεπτο σε πολύ καλό επίπεδο να μας φτάσει για να πάρουμε την πρόκριση».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...