Αλλάζει ο καιρός με ισχυρούς βοριάδες τις επόμενες μέρες Τι αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου

Άστατο καιρό περιμένει ο Σάκης Αρναούτογλου για τις επόμενες μέρες, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πέσει η θερμοκρασία. Βροχές αναμένονται για σήμερα Τρίτη και την Τετάρτη στα δυτικά, ενώ το σκηνικό αλλάζει με κρύο από την Πέμπτη.

Την Πέμπτη σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες σε όλη τη χώρα.

Την Παρασκευή ο βοριάς θα είναι αρκετά ισχυρός. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου το Σάββατο ο βοριάς θα είναι αρκετά δυνατός και κρύος.


Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ακόμη στο facebook: «Προσοχή την Τρίτη το βράδυ και την Τετάρτη σε περιοχές της κεντρο- βορειοδυτικής Ελλάδας όπου τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκαν αξιόλογες χιονοπτώσεις - χιονοστρώσεις. Η αναμενόμενη αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από τους νοτιάδες σε συνδυασμό με τις ισχυρές βροχές ακόμα και σε μεγάλα υψόμετρα δεν αποκλείεται να προκαλέσουν απότομο λιώσιμο του χιονιού στα βουνά και μαζί την απότομη αύξηση της στάθμης χειμάρρων και ποταμών».

Η ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη αναφέρει: «Στα δυτικά βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Νότιοι άνεμοι 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας».

Για την Τετάρτη η ΕΜΥ αναφέρει ότι ο «καιρός θα είναι στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρά στα δυτικά, σταδιακά το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από τα δυτικά σε δυτικών διευθύνσεων με βαθμιαία εξασθένηση».
..ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...