Αρτούρ Ζανέτι: Γιατί ο μεγάλος αντίπαλος του Λευτέρη Πετρούνια χαιρέτησε στρατιωτικά στην απονομή

Άλλη μια ολόχρυση σελίδα στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής «έγραψε» ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε για 3η συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα.





Διαβάστε επίσης


Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, νικητής το 2015 στην Γλασκώβη και το 2017 στο Μόντρεαλ, θριάμβευσε με 15,366 βαθμούς και στην Ντόχα, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο και το οποίο θα τον οδηγήσει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο.
Χρυσός ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας
Κατά τη διάρκεια της απονομής, εκτός από τον «χρυσό» Πετρούνια, την προσοχή του κοινού κέρδισε και ο Αρτούρ Ζανέτι, ο οποίος από το δεύτερο σκαλί του βάθρου και κατά την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου, απαθανατίστηκε να χαιρετά στρατιωτικά.

..Η κίνησή του ξένισε πολλούς. Ωστόσο, ήταν επιβεβλημένη κι, άρα, αναμενόμενη καθώς ο Βραζιλιάνος γυμναστής είναι, από το 2015, μέλος της πολεμικής Αεροπορίας της χώρας του και υποχρεούται να στέκεται χαιρετώντας στρατιωτικά.
Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη και – προφανώς – η τελευταία φορά που το κάνει. Ο Ζανέτι έχει επαναλάβει τον ίδιο χαιρετισμό κάθε φορά που ανέβηκε στο βάθρο, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας έως τις εγχώριες βραζιλιάνικες και διεθνείς διοργανώσεις.


Διαβάστε επίσης
Πετρούνιας: Έδωσα όλη μου την ψυχή για να πάρω το χρυσό μετάλλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...