Η επένδυση του μέλλοντος στον κόσμο της χλιδής- Κάποιοι βλέπουν μπροστά και χτίζουν από σήμερα το αύριο!

Όσο η σύγχρονη τεχνολογία παρέχει ολοένα και περισσότερες ευκολίες στον άνθρωπο και οι μεγαλουπόλεις γιγαντώνονται, ο κόσμος του πλούτου αναζητά λύσεις που θα τον σώσουν από τη μαζικότητα και την οδύσσεια της καθημερινής μετακίνησης.
Γι’ αυτό και οι κατασκευαστές υπερπολυτελών πύργων έχουν αρχίσει να ονειρεύονται ήδη την επομένη της αστικής ζωής των κροίσων, θέλοντας να ενσωματώσουν στα πανύψηλα κτίρια χώρο προσγείωσης για τα ιπτάμενα αυτοκίνητα που δεν μπορεί, θα ’ρθουν κάποτε!

«Η τεχνολογία [για τα ιπτάμενα αυτοκίνητα] υπάρχει σήμερα», λέει χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που κατασκευάζει το εκπληκτικό Paramount Miami Worldcenter, Daniel Kodsi, «απέχουμε μόλις λίγα χρόνια από τις πρώτες τέτοιες πτήσεις που θα ξεκινήσουν στη δεκαετία του 2020, ανάλογα με τα ρυθμιστικά ζητήματα. Εμείς χτίζουμε εντωμεταξύ από σήμερα για το μέλλον».

Ο υπερπολυτελής ουρανοξύστης οδεύει ολοταχώς προς την ολοκλήρωσή του και ήδη ένα καλό 90% των διαμερισμάτων έχουν πουληθεί, περιλαμβάνοντας ό,τι αποζητά η ψυχή του βαθύπλουτου ενοίκου, από πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων και σπα μέχρι κήπους, γυμναστήρια, γήπεδα τένις, ακόμα και ένα κανονικό γήπεδο ποδοσφαίρου που επιβλέπει το Μαϊάμι.

Και αυτοκινητοδρόμιο φυσικά στην κορυφή του για την επόμενη μέρα της αστικής μετακίνησης!

...Όποιος δεν μπορεί βέβαια να περιμένει μέχρι να γίνουν πραγματικότητα τα ιπτάμενα αυτοκίνητα, μπορεί να αγοράσει κάλλιστα ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στον ουρανοξύστη Turnberry Ocean Club του Μαϊάμι, καθώς όλα διαθέτουν αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του γειτονικού αεροδρομίου για τα ιδιωτικά τους τζετ. Με τιμές διαμερίσματος που ξεκινούν από 3,9 εκατ. δολάρια, έχει ήδη πουληθεί το 60% του πύργου που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2019…


..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...