Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια από τον πολιτικό κόσμο

Για ένατη συνεχόμενη φορά ο «χρυσός» Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε να σηκώσει την Ελλάδα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να σκορπίσει χαμόγελα σε όλους Έλληνες.

Το κατόρθωμα να κατακτήσει το ένατο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο χαιρέτισε σύσσωμος όλος ο πολιτικός κόσμος

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, συγχαίρει τον πρωταθλητή των κρίκων

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας @Petrounias E συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο!», γράφει ο Αλέξης Τσίπρας.


Σε ανάλογο ύφος και τα συγχαρητήρια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη:
«Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.


Συγχαρητήρια και από την Φώφη Γεννηματά.
«Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή», αναφέρει η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. και καταλήγει:
«Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια»

Παυλόπουλος: Ανυπέρβλητη ψυχική  δύναμη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Λευτέρη Πετρούνια για την νέα του διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα, στο οποίο επισημαίνει:
«Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη».
Λευτέρης Πετρούνιας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...