Ραταϊκόφσκι, Μπιγιονσέ και Ριάνα αλλάζουν πρόσωπο (pics)

Διάσημες κυρίες, μεταξύ των οποίων η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, η βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ και το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, γιόρτασαν το αμερικανικό Halloween φορώντας τις πιο πρωτότυπες αμφιέσεις έκπληξη. Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου και έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά από τις δικές μας Απόκριες.

Για τους Κέλτες η μέρα αυτή ήταν μια γέφυρα ανάμεσα στον πάνω κόσμο και στον κόσμο των νεκρών. Για τους διάσημους του Χόλιγουντ, πάντως, είναι μια καλή ευκαιρία να βάλουν πανάκριβα ρούχα και να φωτογραφηθούν μεταμφιεσμένοι διασκεδάζοντας σε ολονύχτια πάρτι.

Δέκα συν ένα κοστούμια διάσημων κυριών έκαναν θραύση στη φετινή γιορτή Halloween. 

Έμιλι Ραταϊκόφκι

To 26χρονο μοντέλο, που φέτος ήρθε και στη Μύκονο, ντύθηκε Ράκελ Γουέλς και συγκέντρωσε διθυραμβικά σχόλια από τους χρήστες των social media.

Κιμ Καρντάσιαν

«Ευχαριστούμε Victorias Secret για τα γνήσια runway looks που μας έστειλες» έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram. Η Κιμ έγινε «αγγελάκι» της Victoria 's Secret και φωτογραφήθηκε με τις αδερφές της στο Λος Άντζελες. Τα φτερά και τα πούπουλα είναι αυθεντικά, κατευθείαν από την πασαρέλα της Victoria's Secret.

Ριάνα

Η 30χρονη ποπ σταρ αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της ντυμένη σαν να έρχεται από άλλο κόσμο. Η Ριάνα ήταν καλεσμένη στο πάρτι της Ρίτα Όρα στο Laylow club του Λονδίνου. Το μακιγιάζ της Ριάνα συζητήθηκε από τους ρεπόρτερ που προσπάθησαν να πάρουν ένα πλάνο πίσω από τα σκούρα γυαλιά της.

Αντέλ

Η διάσημη τραγουδίστρια είδωλο στη Μεγάλη Βρετανία ντύθηκε Ντόλι Πάρτον και εντυπωσίασε για άλλη μια χρονιά.

Ρίτα Όρα

Δεν αναγνωρίζεται όμως η ποπ σταρ Ρίτα Όρα ντύθηκε ράπερ Post Malone και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Πάρις Χίλτον

Είναι ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, DJ, συγγραφέας βιβλίων και τηλεπερσόνα. Η δισέγγονη του Κόνραντ Χίλτον, ιδρυτή των ξενοδοχείων Χίλτον, ποζάρει ντυμένη πεταλουδίτσα, με μονόκερους και νεράιδες.

Τεγιάνα Τέιλορ

Είναι τραγουδίστρια και σύζυγος του NBAer Ίμαν Σάμπερτ. Μαζί έχουν ένα παιδί και εμφανίστηκαν και στο βίντεοκλιπ του Κάνιε Γουέστ για το νέο του τραγούδι Fade. Ντύθηκε χαρακτήρας του βίντεο-παιχνιδιού Mortal Kombat.

Μπιγιονσέ

Η Queen Bey είναι η απόλυτη κυρίαρχος της μουσικής βιομηχανίας και επέλεξε να ντυθεί Τόνι Μπράξτον. Τιμώντας την βασίλισσα της σόουλ Μπράξτον, αναβίωσε την εικόνα από το πρώτο άλμπουμ της, το «Another Sad Love Song» του 1993. Κοντό μαλλί, κόκκινο κραγιόν, τζιν με λευκό φανελάκι και δερμάτινο μπουφάν, είναι ολόιδιες.

Κάιλι Τζένερ

Πριν ντυθεί Αγγελάκι της Victoria's Secret με τις αδερφές της, η μικρότερη Καρντάσιαν για το φετινό Halloween ντύθηκε πεταλούδα.

Κιάρα 

Η τραγουδίστρια Κιάρα ντύθηκε Μαύρος Πάνθηρας, πολίτης του τεχνολογικά αναπτυγμένου κράτους Wakanda, όπως έγραψε στο ποστ.

Χάιντι Κλουμ
Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα η Βασίλισσα του Halloween, Χάιντι Κλουμ που κάθε χρόνο επιστρατεύει μια ολόκληρη ομάδα συνεργατών της για να την κάνουν άλλο άνθρωπο. Φέτος, ντύθηκε Φιόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...