Αυτή είναι η 32χρονη καλλονή που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι (photos)

Γνωστή στον χώρο της σόου μπιζ είναι η 32χρονη που φέρεται να έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι στη Γλυφάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος έκανε «βουτιά»  στο κενό και κατάφερε να συρθεί λίγα μέτρα και από εκεί να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο σύντροφός της νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα ενώ εκείνη αφέθηκε ελεύθερη πριν από λίγο με περιοριστικούς όρους. Δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε δικαστική διαμάχη.


Από τα φώτα της σόου μπιζ στα … δικαστήρια με το γιο της Μοιραράκη
Η 32χρονη έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα ΜΜΕ λόγω της σχέσης της με τον γιο της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιώργο. Οι δυο τους είχαν ανταλλάξει πολλές μηνύσεις και είχαν βρεθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων πολλές φορές. Η δικαστική διαμάχη έκλεισε πριν 9 χρόνια με συμβιβασμό και αυτό ικανοποίησε και τις δυο πλευρές.
«Την κοπέλα την αγάπησα, ήμασταν μαζί, τελειώσαμε με αυτόν τον τρόπο, αποσύραμε τις μηνύσεις, τέλος καλό όλα καλά. Είμαστε όλοι αγαπημένοι. Τα βρήκαμε, συμβιβαστήκαμε, σκεφτήκαμε το κοινό μας, αμοιβαίο παρελθόν, οι ημέρες περάσανε, μαλάκωσε το κλίμα ανάμεσά μας, και όλα καλά» δήλωσε αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Γιώργος Μοιραράκης, ενώ 32χρονη είπε:
«Είμαι ευχαριστημένη με την αυτή την εξέλιξη. Ο Γιώργος μου ζήτησε συγγνώμη. Είχα δίκιο και ήξερα ότι θα γινόταν κάτι που θα με άφηνε ευχαριστημένη. Δεν θέλω να πιστέψω πια τίποτε, δεν με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος. Έχει τελειώσει για μένα και δεν θέλω να μιλήσω πια γι αυτόν, δεν με ενδιαφέρει πια αυτή η οικογένεια».

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως διερμηνέας

Η 32χρονη γεννήθηκε στην Αθήνα από Έλληνα πατέρα και Λιβανέζα μητέρα. Μετακόμισε στη Βηρυτό στην ηλικία των 5 χρόνων, λόγω του διαζυγίου των γονιών της, και έμεινε ως την ηλικία των 18. Επέστρεψε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται ως διερμηνέας. Πολλές φορές φιλοξενήθηκε σε έντυπα μέσα λόγω της εξωτικής ομορφιάς της.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

Η 32χρονη Ελληνολιβανέζα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες απολογήθηκε την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερη.
Της επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της κάθε μήνα και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Σε βάρος της γυναίκας ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος βρέθηκε από το μπαλκόνι στο κενό, κατάφερε να συρθεί λίγα μέτρα και από εκεί να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη»

Η κοπέλα εξήγησε πως ένας τσακωμός που είχε με τον 39χρονο ήταν η αιτία της πτώσης. «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά» δήλωσε.
Η 32χρονη γυναίκα υποστηρίζει πως κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της και αυτός ήταν ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα».
O 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και μετά στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο ενώ δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς καθώς βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:




Νότια Προάστια: Mυστήριο με την «βουτιά» 39χρονου από τον τρίτο όροφο (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...