Γιώργος Παπαδάκης: Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών μετά την εκπομπή (video)

Διάθεση για αποκαλύψεις είχε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” στον ΑΝΤ1, στην οποία βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης.

Πάνω στην κουβέντα δημοσιογράφου και παρουσιαστή, και έπειτα από ερώτηση του Αρναούτογλου, ο Παπαδάκης αποκάλυψε ένα παρασκήνιο από την εκπομπή του “Καλημέρα Ελλάδα”. Είπε ότι μετά το τέλος μιας εκπομπής, δύο βουλευτές, ένας από το ΠΑΣΟΚ και ένας από τη Νέα Δημοκρατία, πλακώθηκαν στο ξύλο, μετά τη λογομαχία που είχαν στον αέρα.


“Οι περισσότεροι είναι φιλιά με αγκαλιές μετά, αλλά έχουν γίνει κι άλλα. Δύο βουλευτές, δεν θα πω ονόματα, ένας από το ΠΑΣΟΚ κι ένας από τη Νέα Δημοκρατία, πλακώθηκαν στο ξύλο μόλις τελείωσε η εκπομπή”, είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό βίντεο
..

Άδωνις: «Τα πήρε» με τον Γιώργο Παπαδάκη γιατί τον… αδίκησε
Ενοχλημένος και απογοητευμένος είναι όπως δηλώνει, ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξαιτίας των δηλώσεων του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε το απόσπασμα με το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκηστο twitter, αναφέροντας πως ο δημοσιογράφος τον «απογοήτευσε» και τον «αδίκησε».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση
..Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Απίστευτη «κρυάδα» Άδωνι για Τσίπρα φέρνει πάλι… τον χειμώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...