Στον τελικό του Κ15 ο Αρης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ έπειτα από ματς θρίλερ

 Στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Αρη πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση

Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, ο Αρης επικράτησε 4-2 του Παναθηναϊκού στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 3-3) και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος Super League K15, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (7/4, 15.00) τον ΠΑΟΚ μετά την επικράτησή του επί του Ολυμπιακού.

Ο Αρης άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Ραφήλ Τσέρα αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 35' με τον Βολάκη.
Ωστόσο ο Τσέρα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αρη, αφού στο 46’ ο Τσέρα έκανε το 2-1’ και λίγα λεπτά αργότερα με ωραίο πλασέ το 3-1. Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 3-2 με πέναλτι του Βολάκη στο 68', ο Αρης έμεινε με δέκα παίκτες στο 72’ λόγω αποβολής του Στεφανίδη και στο 73’ ο Προδρομίτη ισοφάρισε σε 3-3 με απίστευτη σέντρα σουτ.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι κι εκεί ο γκολκίπερ του Αρη Κώστας Κυριαζής απέκρουσε δύο πέναλτι κι έστειλε την ομάδα του στον τελικό.  «Ηταν μια μεγάλη πρόκριση, πετύχαμε κάτι σπουδαίο. Τώρα έχουμε τον τελικό, θέλουμε να πάνε όλα καλά και να κερδίσουμε», τόνισε ο πρωταγωνιστής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θωμάς Μαυρουδής): Δρανδάκης, Καπαματζιάν, Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Ψύλλας, Δήμος, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Ηλιόπουλος): Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής Τσιάτσιος, Βρέττας, Τσέρα, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης.
ΠΑΕ Αρης: «Μπράβο μάγκες»

Η ΠΑΕ Αρης έσπευσε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές της Κ15 για την επιτυχία τους και ζήτησε να κάνουν το ίδιο και στον τελικό της διοργάνωσης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...