Τζανακόπουλος: Παρόμοιες απόψεις με τον Βενιζέλο εξέφραζαν βασιλιάδες και τσάροι

 Με απόψεις... τσάρων και βασιλιάδων του μεσαίωνα παρομοίασε τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση της Novartis, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι είναι «πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη του κου Βενιζέλου ότι όποιος τολμά να ελέγξει το πολιτικό προσωπικό του παλιού καθεστώτος τελεί εσχάτη προδοσία». 

Αμέσως μετά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «παρόμοιες απόψεις εξέφραζαν στο παρελθόν οι βασιλιάδες της μεσαιωνικής Δύσης, οι Τσάροι, οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βενιζέλος: Ζήτημα παραγραφής της σκευωρίας δεν τίθεται

Νωρίτερα, υπενθυμίζεται, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε εκδώσει μια «σκληρή» ανακοίνωση για το θέμα της Novartios στην οποία τόνιζε ότι «η πολλή θλίψη για την κατάρρευση της σκευωρίας Novartis έχει προκαλέσει σύγχυση στον ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή και όλο το γνωστό σύστημα. Μεθοδεύουμε, λένε, παραγραφή μέσω της διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος! Γιατί να απασχολεί το ζήτημα της παραγραφής τα θύματα της σκευωρίας τώρα μάλιστα που η υπόθεση τίθεται και τυπικά στο αρχείο;» σημείωνε στη συνέχεια και προσέθετε:
«Ας μην ανησυχούν λοιπόν. Ζήτημα παραγραφής της σκευωρίας, δηλαδή της έσχατης προδοσίας που έχει διαπραχθεί δεν τίθεται. Υπάρχει χρονική άνεση για τη διερεύνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...