Οι στρατιωτικές μονάδες κινούνται προς βορρά για να αντιμετωπίσουν την τουρκική επίθεση στο έδαφος της Συρίας,

Hasaka, SANA - Οι μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού άρχισαν να κινούνται προς βορρά για να αντιμετωπίσουν την τουρκική επίθεση στο έδαφος της Συρίας, δήλωσε την Κυριακή ο δημοσιογράφος της SANA στην Hasaka.

Μετά την ανακοίνωση αυτών των ειδήσεων, οι κάτοικοι της Χασάκα άρχισαν να γιορτάζουν με τη διεξαγωγή πορειών στις γειτονιές της πόλης, καλωσορίζοντας αυτή την κίνηση για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας.


Εν τω μεταξύ, στην πόλη Qamishli, οι ντόπιοι έβγαζαν στους δρόμους για να εκφράσουν την ευτυχία τους και να υποδεχτούν τη δήλωση της κίνησης του Συριακού Αραβικού Στρατού για να αντιμετωπίσει την τουρκική επίθεση, επιβεβαιώνοντας ότι ο στρατός είναι ο μοναδικός προστάτης της πατρίδας που είναι σε θέση να την υπερασπιστεί μπροστά στην επιθετικότητα.

Το κίνημα αυτό έρχεται αντιμέτωπο με την συνεχιζόμενη τουρκική επιθετικότητα σε πόλεις και περιοχές στις βόρειες επαρχίες Hasaka και Raqqa, όπου οι τουρκικές δυνάμεις έκαναν σφαγές εναντίον των κατοίκων της περιοχής, κατέλαβαν μερικές περιοχές και κατέστρεψαν τις υποδομές.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο σεΐχης της φυλής αλ-Μπακκάρα Νούρι Χαλεν αλ Τάλλα'α, ο Σέιχ Σάιντ αλ-Φάιντ από τις φυλές Αλ Σαραμπίν και ο σέικ της φυλής Αλ-Μαχασέν στο αλ-Σαταντί Ραφία αλ-Αμντίνια και μέλη του -Jabbour Tribe ζήτησε την υποστήριξη και τη στάση του συριακού στρατού ενάντια στην τουρκική επιθετικότητα κατά των συριακών εδαφών.

Επιβεβαίωσαν ότι ο Συριακός Αραβικός Στρατός είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας, εκφράζοντας την καταδίκη της επίθεσης που προκάλεσε το τουρκικό καθεστώς.

sana tv

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...