Δολοφονία εν ψυχρώ...

Βολιβία. Η αστυνομία χτυπάει εν ψυχρώ τους οπαδούς του Έβο Μοράλες που διαδηλώνουν ζητώντας την επιστροφή του. Πέντε νεκροί.

Δείτε την βαρβαρότητα: Η γυναίκα κάθεται ειρηνικά στην άκρη του δρόμου, προσπαθώντας να προστατευθεί από τα χημικά μ' ένα μαντήλι, δίπλα της ένας αστυνομικός, αίφνης άλλος αστυνομικός ρίχνει απρόκλητα το δακρυγόνο πάνω στη γυναίκα. Η κίνησή του είναι δολοφονική. Δείτε τη μανία, το μίσος, την αγριότητα. Παντού το ίδιο. Στη Χιλή βιάζουν, βασανίζουν, σκοτώνουν. Στο Παρίσι τυφλώνουν. Στην Αθήνα τρομοκρατούν, ξυλοκοπούν, βιάζουν εικονικά.


Αλήθεια, πώς δημιουργούν αυτές τις φονικές μηχανές; Πώς κατασκευάζουν αυτούς τους διεστραμένους που ηδονίζονται γδύνοντας άντρες (αποδεικνύοντας έτσι την κρυφή ομοφυλοφιλία τους σύμφωνα με τον αντιθετικό προσδιορισμό του Χέγκελ); Πώς μπορούν αυτοί οι "γενναίοι" να την πέφτουν σε 16χρονα κοριτσόπουλα, κρυμμένοι πίσω από την κάσκα τους και προστατευμένοι από τον αρχισερίφη Χρυσοχοΐδη; Με τι τρέφουν αυτές τις μαραγκιασμένες ψυχές;

Τις τρέφουν με άφθονο μίσος, με ισχυρές δόσεις κακίας, με ζωώδη χυδαιότητα. Τους παρέχουν διαρκώς "τροφή" μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από διάφορα φασιστικά, ρατσιστικά και χρυσαυγίτικα σάιτ και έντυπα που "μακελεύουν" τη λογική και τον πολιτισμό. Πρόκειται για έναν ιδεολογικό μηχανισμό που μπορεί αυτή τη στιγμή να εξυπηρετεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά στη συνέχεια θα παράξει τέρατα. Μην ξεχνάμε την όσμωση των σωμάτων ασφαλείας με τη Χρυσή Αυγή, ούτε τον πολύ μεγάλο αριθμό ψήφων που ελάμβανε η εγκληματική οργάνωση στα εκλογικά τμήματα που ψήφιζαν αστυνομικοί.

Η αστυνομία στη Βολιβία ήταν η αιχμή του δόρατος στο πραξικόπημα. Είχε προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτό... Εδώ τι γίνεται; Ποιος θα μιλήσει για εκδημοκρατισμό;

πηγη αθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...