Ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα αγόρασαν ένα σπίτι με επτά υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια στο Edgartown της Μασαχουσέτης

Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ Ομπάμα αγόρασαν ένα σπίτι με επτά υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια στο Edgartown της Μασαχουσέτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η τιμή για το κτήμα 29 στρεμμάτων ήταν 11,75 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία.


Το ακίνητο αγοράστηκε από εμπιστοσύνη που εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο Ronald Rappaport, συνεργάτη της Reynolds, Rappaport, Kaplan και Hackney, σύμφωνα με αρχεία που διατέθηκαν την Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμπιστοσύνη συνδέεται με τον Ομπάμα, αλλά το Mansion Global δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τη σύνδεση. Ο κ. Rappaport δεν επέστρεψε αιτήματα για σχόλιο.

Ο Gerret Conover και ο Thomas LeClair, συνεργάτες στο LandVest Martha's Vineyard, ήταν οι χρηματιστές και πωλήσεις μεσιτών για το ακίνητο. Ο κ. Conover επιβεβαίωσε την πώληση μέσω email και ότι το ακίνητο ανήκε προηγουμένως στον Wyc Grousbeck, ιδιοκτήτη της Boston Celtics.

Η τιμή πώλησης ήταν πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια λιγότερο από την τιμή που ζητήθηκε για το σπίτι σχεδόν 7.000 τετραγωνικών ποδιών στο Edgartown Great Pond, σύμφωνα με τα αρχεία. Εμφανίστηκε πιο πρόσφατα για 14,85 εκατομμύρια δολάρια, αλλά έχει δει αρκετές περικοπές τιμών από την πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2015 για 22,5 εκατομμύρια δολάρια

Ο κ. Conover και ο κ. LeClair ανέλαβαν από ένα άλλο πρακτορείο αργότερα τον Μάιο του 2017, καταργώντας την ιδιοκτησία έναντι 19,25 εκατομμυρίων δολαρίων. Μειώθηκε στα 16,25 εκατομμύρια $ τον Μάιο του 2018 και στη συνέχεια τον Ιούλιο του 2019 στα 14,85 εκατομμύρια $. Και οι δύο πράκτορες αρνήθηκαν να σχολιάσουν περαιτέρω τυχόν άλλες λεπτομέρειες της πώλησης.

Ο κ. Grousbeck αγόρασε το κτήμα το 1998 έναντι 3,15 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία του ακινήτου. Δεν επέστρεψε αιτήματα για σχόλιο.
Οι φήμες για τους Ομπάμα που αγοράζουν το σπίτι του Έντγκαρταουν στροβιλίζονται από το καλοκαίρι, όταν η οικογένεια ενοικίασε την κατοικία, ανέφερε το The Wall Street Journal . Εκπρόσωποι για την οικογένεια αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Οι Ομπάμα καλοκαίριασαν στον αμπελώνα για χρόνια και δεν είναι οι μόνοι πολιτικοί που λατρεύουν την παράκτια περιοχή της Νέας Αγγλίας. Η οικογένεια Κλίντον πέρασε χρόνο εκεί, και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και Μασαχουσέτης Γερουσιαστής Τζον Κέρι αγόρασε ένα σπίτι εκεί το 2017. Το Red Gate Farm , το πρώην κτήμα της Jacqueline Kennedy Onassis, βρίσκεται επί του παρόντος στην αγορά εκεί για 65 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την LandVest. .

Το σπίτι σχεδιάστηκε από τον Brandenburger Taylor Lombardo Architects από το Σαν Φρανσίσκο, με πολλούς χώρους για διασκέδαση, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Το σαλόνι έχει θολωτές οροφές, εμφανή χαλύβδινα δοκάρια και πέτρινο τζάκι, ανέφερε η λίστα. Υπάρχουν δύο φτερά επισκεπτών και η κύρια σουίτα διαθέτει τζάκι, ιδιωτικό χώρο ηλιοθεραπείας και θέα στο νερό. Υπάρχει κουζίνα σεφ με άφθονο ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης και μια επίσημη κυκλική τραπεζαρία με θέα στους κήπους και τη λίμνη.

Έξω, υπάρχει τόσο τζάκι όσο και βεράντα με τζάκι, σύμφωνα με τη λίστα. Υπάρχει επίσης πισίνα και τζακούζι από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου που έχει απέραντη θέα στο νερό. Το κατάλυμα προσφέρει άμεση πρόσβαση στη λίμνη και περιλαμβάνει ένα σπίτι με βάρκα και μια ιδιωτική παραλία μπροστά με δικαιώματα για δικαιώματα, σύμφωνα με την καταχώριση.


ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...