ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΣΜΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ

Μια κυβέρνηση προπαγάνδας, εχει κάνει ολο το Έθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας ολους τους δικούς τους σε θέσεις κλειδια, κ δεν έχει καν την «τσιπα» να υποδυθεί την δημοκρατική της υπόσταση. Ευθαρσώς επιβάλει τον ενα νόμο μετά τον άλλο, κ δεν ιδρώνει τ αφτί τους. Οσο για την απάντηση «επικοινωνιακο τρικ» του πρωθυπουργού στην Ζετα Δούκα, ειδαμε ολοι ποσο σοβαρά ελαβε υπόψην τα αιτήματα της-μας. 

Δεν εχουν κάνει την παραμικρή ενέργεια για να διευκολύνουν τον αγωνα των θυματων, μια εισαγγελεια σε πληρη υπνωση, μια ομιχλη κ σιγη απο το Μαξιμου, κ το καζανι βραζει.

Η Μενδωνη ειναι απλα το περιτύλιγμα. Μεσα ειναι η φωλια με τα σκουλικια. Μην με παρεξηγείτε. Κατανοώ την χρησιμοτητα  των σκουλικιων στον κυκλο της ζωης . Αλλα θα γινω τροφη τους μετα θανατον. 

Ενα κρατος «προνοιας» που βιαζει συστηματικα τα δημοκρατικα μας δικαιωματα, την μια εκμεταλευομενοι την πανδημια, την αλλη εξαγοραζοντας τα ΜΜΕ, την παραλλη απλα επειδη «μπορει» μη κρατωντας καν τα προσχηματα. 


Βιτρινες- αρμοδιοι- εισαγγελεις- βουλευτες- πρωθυπουργος -δημοσιογραφοι- ΜΜΕ , θα σας θυμαται η ιστορια ως «το παρεακι που ταιζε τα τερατα με τον φοβο κ τα ονειρα μας» .. κ αυτην την ιστορια θα την πουμε στα παιδια μας, κ αυτα στα δικα τους παιδια. 


Απο αυτο το σκανδαλο δεν θα γλυτωσετε , οσο κ αν κανετε την ανηξερη παιδουλα. Μην ξεχνατε:


Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ



 


Συντάκτης... planet stars-panos.antypas  


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...