Ολυμπιακός-ΟΦΗ 1-0 (Δεύτερο ημίχρονο)

 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αυτήν την ώρα (Novasports 4) τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Oι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι μεσοβδόμαδα αποκλείστηκαν από το Europa League, μετά τη νέα ήττα τους από την Αταλάντα, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητό τους στο πρωτάθλημα, αλλά οι Κρητικοί είναι άκρως επικίνδυνοι εκτός έδρας και διεκδικούν θέση στα Play Off. 

Στο 10ο λεπτό ο Ελ Αραμπί σκόραρε, ωστόσο ο διαιτητής, τσεκάροντας τη φάση στο μόνιτορ, ακύρωσε το γκολ για χέρι του Μαροκινού στην εναέρια διεκδίκηση της μπάλας.

Στο 19ο λεπτό, σε φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ, ο Ελ Αραμπί έκανε το γύρισμα και ο Γκάρι με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί, ανοίγοντας το σκορ για τους Πειραιώτες.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 1-0

Γκολ: 19' Ροντρίγκες (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Τσιλιανίδης (ΟΦΗ)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Μπουζούκης, Στάικος, Βαν Ντούινεν (46' Ουές), Τσιλιανίδης (46' Ντουρμισάι), Λάμπρου

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022, 20:42

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...