Δημήτρης Λιάτσος..

 Το YouTube κατεβάζει αναλύσεις ειδικών γιατί δεν συνάδουν με το «δυτικό αφήγημα» στην Ουκρανία!

Οι ανεγκέφαλοι γιάπηδες των ΙΤ τεχνολογικών γιγάντων θεωρούν ότι κυβερνούν τον κόσμο. Δημιουργούν υποχείρια στις κυβερνήσεις χωρών, χαράζουν την πολιτική τους και στη συνέχεια στηρίζουν τις προαποφασισμένες επιλογές τσακίζοντας καθετί που αντιβαίνει στο εγκεκριμένο αφήγημα! Προσέξτε την έκφραση εννοιολογικού ελληνικού λόγου: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας (!), εξέτασε το περιεχόμενο και πιστεύουμε (!), ότι παραβαίνει την πολιτική παραπληροφόρησης!!!
Μια τέτοια «περισπούδαστη» επιστολή πήρε πρόσφατα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Παναγιώτης Θεοδωρακίδης, από την «ομάδα» του YouTube, που τον ενημέρωνε ότι κατεβάζει αναλύσεις του σε ελληνικά κανάλια και κοινωνικά δίκτυα αναφορικά με την στρατιωτική κατάσταση στην Ουκρανία. Γιατί; Διότι, πιστεύουν οι αετονύχηδες, ότι παραβαίνει «την πολιτική παραπληροφόρησης»!!!
Φανταστείτε για λίγο τι γράφουν τα ανεγκέφαλα ζωντόβολα. Μεταφέρετε σε απλό, ελληνικό λόγο, την εξήγηση. Υπάρχει μια πολιτική (από ποιους υπάρχει, ποιος νόμος ποίου κράτους την ενέκρινε;), την οποία εσείς, ταξίαρχε, καταπατείτε! Είναι η πολιτική (που η ομάδα μας (!)έχει χαράξει), και λέγεται πολιτική… παραπληροφόρησης! Εσείς, με τις αναλύσεις σας, την παραβιάζετε! Δηλαδή, αντί για… παραπληροφόρηση προσπαθείτε με επιχειρήματα να… πληροφορήσετε!!!
Μα, τι λέτε κύριε! Εδώ έχουμε επεξεργασμένη πολιτική… παραπληροφόρησης και πάτε να μας τη χαλάσετε;;;; Κόβεστε…
ΥΓ: Η ελληνική κυβέρνηση έχει όρους και πλαίσια που διέπουν τους ΙΤ γίγαντες; Η ελληνική Βουλή ψήφισε κάτι επ´ αυτού; Ε;


ΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΏΝ-by panos antypas 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...