Η Ρωσία εξηγεί σοκαριστικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο της Μαριούπολης

 «Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι τα ιατρικά ιδρύματα της Μαριούπολης, συμπεριλαμβανομένου του Νοσοκομείου Νο. 3, σταμάτησαν την πλήρη λειτουργία τους στα τέλη Φεβρουαρίου. Οι εθνικιστές διέλυσαν όλο το προσωπικό και τους ασθενείς τους.

"Το κτίριο του νοσοκομείου, λόγω της πλεονεκτικής τακτικής του θέσης κοντά στο κέντρο της πόλης, μετατράπηκε σε προπύργιο του Εθνικού Τάγματος Αζόφ. Αυτό μπορεί κανείς να το ακούσει από τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι μετακόμισαν τόσο στο Κίεβο όσο και στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ.

«Οι φωτογραφίες των χώρων του νοσοκομείου περιέχουν στοιχεία δύο χωριστά οργανωμένων εκρήξεων που σημειώθηκαν κοντά στο νοσοκομείο. Η μία από αυτές ήταν μια έκρηξη θαμμένου φορτίου και η άλλη ήταν μια λιγότερο ισχυρή έκρηξη που είχε στόχο το κτίριο του νοσοκομείου.

"Η φύση της εξωτερικής και της εσωτερικής ζημιάς στο κτίριο μπορεί να παραπλανήσει το μη επαγγελματικό κοινό στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, για το οποίο ανέβηκε αυτή η παράσταση, αλλά μπορεί να μην παραπλανήσει τους ειδικούς. Ένα ισχυρό εκρηκτικό βλήμα της αεροπορίας, ακόμη και μικρότερου μεγέθους δύναμη, δεν θα είχε αφήσει σχεδόν τίποτα από τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου .»

Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , Twitter , YouTube , RSS !

Η παράσταση της βομβιστικής επίθεσης στο νοσοκομείο της Μαριούπολης
Όνομα συγγραφέα: Συντακτική ομάδα

..
Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , Twitter , YouTube , RSS !
Читайте больше на https://english.pravda.ru/news/russia/150658-mariupol_maternity_hospital/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...