Αμερικάνοι νικούν τον Πούτιν μέσω της άγορα τών Ευρωπαικών Καναλιών και τον πλουτισμό των Δημοσιογράφων ειδικά της Ελλάδας

 Καλημέρα Αν σκεφτούμε πόσα λεφτά είχε ο αποθανών δημοσιογράφος («Πες το μου! Ο Γιώργος Τράγκας», φωνάζει πασίγνωστη δημοσιογράφος απ’ την Αθήνα, που έχει επισκεφθεί για ένα απόγευμα την τεράστια πόλη. Στεκόμαστε έξω απ’ το αυτοκρατορικό παράθυρο του ρεστοράν, χαζεύοντας το προφίλ του μαχητικού ανθρώπου του Τύπου και της συζύγου, της Μαρίας, η οποία είναι ντυμένη σαν τις κούκλες της διαβόητα υπέροχης βιτρίνας του Saks Fifth Avenue.Αλιευμένο https://www.mononews.gr/)   Πρέπει να συγχαρούμε όλοι μαζί τους Αμερικανούς για την καλή δουλειά που έχουν κάνει στους δημοσιογράφους και στα κανάλια κέρδισαν τον Πούτιν κατά κράτος με την αγορά όλων των ευρωπαϊκών καναλιών και δημοσιογράφων τους έχουνε φλομώσει τους λογαριασμούς τους σε άπειρα εκατομμύρια δολάρια.

( Μας λέει για το διαμέρισμα του, εδώ στο Μανχάταν)Μπράβο στην Αμερική φυσικά το αντάλλαγμα θα το πληρώσουμε εμείς το μάρμαρο η Αμερική κάνει τη δουλειά της θα πουλάει 15 δισεκατομμύρια τόνους αέριο θα εισπράττει περισσότερα από τα 55 που διαθέτει στην Ευρώπη ο Ρώσος και θα τα πληρώνει  ο Ευρωπαίος πολίτης.

Στα πολυτελή ακίνητα του περιλαμβάνεται η βίλα του στην Εκάλη,Μπράβο στην Αμερική. Απολάμβανε όμως και το διαμέρισμα του με πλήρη θέα, στο πιάτο, στην Ακρόπολη στο Κουκάκι, μια βίλα στη Μύκονο και μια στην Κέρκυρα, για να απολαμβάνει και Αιγαίο και Ιόνιο. Μπράβο στην Αμερική.

Αγαπούσε ιδιαίτερα την πολυτελέστατη και αριστοκρατική βίλα του, με την θεαματική πισίνα, στην Νίκαια της Γαλλίας, στη φημισμένη Cote d Azur. Δυο τουλάχιστον ακίνητα στο Μονακό, ένα εκ των οποίων βρίσκεται στην φημισμένη tue de la Turbie, ένα τρίτο ακίνητο στο ειδυλλιακό Parc Princesse Antoinette και για ένα τέταρτο στην οδό Du Larvotto,Μπράβο στους Αμερικανούς για την αγορά όλων των δημοσιογράφων και όλων των καναλιών κοιμηθείτε ήσυχα Έλληνες και ευρωπαίοι πολίτες μας στηρίζει το αφεντικό μας η Αμερική!

by panos antypas 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...