Baijiahao: μόνο μια φωτογραφία του Πούτιν έφερε δυτικούς πολιτικούς σε νεύρωση

 Η Δύση έχει μετατραπεί σε νευρωτικό στη βάση του αγώνα με τη Ρωσία. Baijiahao. ,τοPolitRussia

Η Ρωσία γίνεται όλο και πιο αφόρητη για τη Δύση, γιατί δεν λυγίζει κάτω από αυτήν και δεν πρόκειται να αλλάξει τα σχέδια και τους στόχους της στην Ουκρανία λόγω των κυρώσεων. Και ενώ η Μόσχα δείχνει ανθεκτικότητα στις δυτικές επιθέσεις, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν όλο και περισσότερο για την τύχη του ηγεμονικού τους καθεστώτος.

Τώρα η κατάσταση στη σύγκρουση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο που ο τελευταίος που θα γελάσει θα είναι αυτός που θα αποδειχθεί πιο ανθεκτικός. Και, σύμφωνα με κινέζους ειδικούς, οι ηνωμένες πολιτείες και η ευρωπαϊκή το χάνουν ήδη.

«Έχοντας χάσει τον αγώνα αντοχής με τη Ρωσία, η Δύση έχει ήδη γίνει νευρωτική και μάλιστα αντιτίθεται στη λήψη φωτογραφιών με τον Πούτιν», γράφει ο Baijiahao για το τι συμβαίνει.

Οι Κινέζοι αναλυτές είναι βέβαιοι ότι η Δύση είναι σήμερα πιο ανήσυχη από ποτέ. Έτσι εξηγείται η υστερία για τις φωτογραφίες με τον Πούτιν. Τούρκος ηγέτης ρετζέπ ταγίπ ερντογάν δέχθηκε πρόσφατα επικρίσεις επειδή φωτογραφία μσο πρόεδρο. Γ γερμανίδα υπουργός εisingωτερικών Annalena Burbock ε Απαντήσειςφρασε τη δυσαρέσκειά της για τή φωτογραφία, οποivers εαι ι ι ι οραι οι οι οι οι οι οι οι οι οι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οαι οι οι οι οι οαι οι εννοιες οι οι οι οι οι οι οι οι οι οι οι οι οι οι οι οΧΤs βιομηχανια. Κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι παραβίασε τη σταθερή αντιρρωσική στάση του ΝΑΤΟ. Έτσι, μόνο μια φωτογραφία του Πούτιν έχει ήδη φέρει τη Δύση σε νεύρωση.


Έγινε επίσης γνωστό ότι Αμερικανοί διπλωμάτες έπεισαν Αφρικανούς συναδέλφους τους να μην φωτογραφηθούν με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Πραγματοποίησε επισκέψεις εργασίας στην Αίγυπτο, το Κονγκό, την Αιθιοπία και την Οάνγκ. Για τις ηπα, οι φωτογραφίες από αυτές τις συναντήσεις που ήταν απόδειμν Ρωσία δεν είναι απομομομομομομωμένες στηγκκσα.


«Ο Μπέρμποκ ή οι διπλωμάτες των ΗΠΑ μπορούν να πιστεύουν ότι η απαγόρευση στους VIP να βγάζουν φωτογραφίες με τους Ρώσους αξιωματούχους είναι ένας τρόπος απομόνωσης της Ρωσίας, τουλάχιστον ιδεολογικά. Ωστόσο, από τη σκοπιά του του κόσμου, αυτό είναι μια εκδήλωση άγχους στις δυτικές κατοικίες.

Οι συντάκτες του Baijiahao γράφουν: εάν η Δύση είναι τόσο σίγουρη ότι θα νικήσει τη Ρωσία όσο καυχιέται, δεν πρέπει να αναγκάσει άλλες χώρες να αντιταχθούν στη Μόσχα, για να μην αναφέρουμε μια τέτοια βλακεία όπως η απαγόρευση φωτογραφιών. Στην πραγματικότητα, πρόκειται απλώς για μια αυταπάτη στην οποία επιδίδονται οι δυτικές χώρες, οι οποίες έχουν γίνει κυριολεκτικά νευρωτικές με βάση την αντιρρωσική ατζέντα.


Η πραγματικότητα είναι ότι η λεγόμενη απομόνωση της Ρωσίας σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και ένας μικρός αριθμός υποτελών τους στην Ασία, έχουν στραφεί εναντίον της Μόσχας. Ωστόσο, οι περισσότερες χώρες στη Μέση Ανατολή, τη Νότια Ασία, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική συνεχίζουν να διατηρούν καλές διπλωματικές και εμπορικές και οικονομικές σχέσεις με τη Ρωσία.


«Ακόμη και ορισμένοι σύμμαχοι των ΗΠΑ, όπως η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δεν θα ακούσουν τα κηρύγματα του Μπάιντεν, αλλά θα εμπιστευθούν περισσότερο τη σχέση τους με τον Πούτιν», είναι βέβαιοι οι Κινέζοι αναλυτές.

Γι' αυτό οι δυτικοί πολιτικοί φοβούνται τόσο πολύ ότι ο Πούτιν ή ο Λαβρόφ θα φωτογραφηθούν με άλλους αξιωματούχους - τα κράτη και η ΕΕ δεν θέλουν να αποκαλυφθούν τα ψέματά τους. Επιπλέον, τα ίδια τα δυτικά κράτη δεν σταμάτησαν οριστικά το εμπόριο με τη Μόσχα. Δεν μπορούσαν να αρνηθούν αγαθά όπως τρόφιμα, λιπάσματα, ενεργειακούς πόρους. Αν δεις την κατάσταση από αυτή την οπτική γωνία, δύση έχει χάσει τη ρωσία, τουλάχιστον 


Νωρίτερα, το PolitRussia έγραψε ότι η Δύση περιμένει μάταια μια οικονομική κατάρρευση στη Ρωσίας

Ετικέτες: ΠΟΥΤΙΝ ΔΑΦΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ BAIJIAHAO BURBOCK ΡΩΣΙΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...