Ιταλία: Τουρίστρια συνελήφθη να ποζάρει ολόγυμνη στα σκαλιά ιστορικού καθεδρικού ναού (βίντεο)

 Είναι γεγονός πως ορισμένοι τουρίστες το καλοκαίρι που μας πέρασε αντιμετώπισαν την Ιταλία σαν το προσωπικό τους θεματικό πάρκο. Έτσι, μετά το περιστατικό όπου Τσέχος τουρίστας έκανε ηλιοθεραπεία ημίγυμνος μπροστά από ένα μνημείο πολέμου και την περίπτωση των Αμερικανών που σερφάρανε στα κανάλια της Βενετίας, τρεις επισκέπτες στην ακτή του Αμάλφι κατηγορούνται για «άσεμνες πράξεις», καθώς μια γυναίκα ανάμεσά τους πιάστηκε επ αυτοφώρω να έχει στήσει μια αυτοσχέδια γυμνή φωτογράφηση στα σκαλιά καθεδρικού ναού της πόλης.



Το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, γύρω στις 7.30 π.μ., η γυναίκα εθεάθη να φωτογραφίζεται με ένα κόκκινο ύφασμα να καλύπτει το μπροστινό μέρος του σώματός της, μπροστά από τις πόρτες του καθεδρικού ναού, εντός του οποίου φυλάγεται το ψηφιδωτό, ενώ πιθανολογείται ότι βρίσκονται και τα λείψανα του Αγίου Ανδρέα.

Οι κάτοικοι δηλώνουν συγκλονισμένοι, καθώς πρόκειται για ένα σημείο ιστορικής μνήμης. Έναν τόπο λατρείας βαθιά ριζωμένο στην καρδιά των ντόπιων, με τις πόρτες του ναού να ανοίγουν για τις πομπές των πιστών, καθώς και για γάμους και κηδείες.


Το τρίο των τουριστών δεν είχε ζητήσει άδεια για τη φωτογράφιση και ως εκ τούτου συνελήφθησαν από την αστυνομία πριν προλάβουν να φύγουν από την πόλη. Οι αρχές τους παρέπεμψαν στην εισαγγελία για «άσεμνες πράξεις σε δημόσιο χώρο».

Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...